Egy igazi vírustagadó vallomása: Amikor már a halál torkába taszít a koronavírus, hirtelen minden megváltozik

Megosztás

Nem az első olyan ember, akivel úgy találkozhatunk, hogy bő egy éve még szó szerint vírustagadóként élt, ám amikor a Covid miatt lélegeztetőgépre kényszerült és a halál torkából volt képes visszatérni az életbe, onnantól gyökeresen megváltozott a gondolkodása.

Delhusa Gjon a Life TV Bréking című műsorának legutóbbi vendége volt, ahol arról beszélt, hogyan élte meg a koronavírust. Az énekes nem gondolta, hogy rá is veszélyt jelentene a betegség, sőt, egyenesen vírustagadónak tartotta magát.

Én vírustagadó voltam, bevallom férfiasan. Ilyen életforma mellett… én kint élek a Pilis lábánál, lovaink vannak, minden nap jövünk-megyünk, kinn élünk a réten. Nem iszom, nem dohányzom, az enyém egy mintaértékű élet. Engem nem kaphat el a réten semmi. Egy hétig olyan állapotban voltam, hogy enni-inni semmit nem akartam. Egy hét után felvittek az intenzívre, az intenzív osztályon rám tették a lélegeztetőgépet. Az egy halálállapot. Ott volt bennem az a gondolat, hogy egy sötét alagúton megyek

– mondta el Delhusa Gjon, aki hozzátette: végig félkómás állapotban volt, és öt napig tartották lélegeztetőgépen. (Index.hu)

Kapcsolódó cikkek