Az M1 máris megdolgozza Jakab Pétert, de nehéz lesz miskolci házáról bebizonyítani, hogy a luxus netovábbja

Megosztás

Sutyiban filmezte a házat az M1 néhány munkatársa, ezért Jakab úgy döntött, a megnövekedett (nem pozitív) érdeklődést kicsit megsegíti saját képek posztolásával.

A történetről a Minap.hu számolt be. Jakab Péter: “Nem tudtam, hogy érdekes lehet, hol élek, de miután tegnap a köztévé kamerával jött Miskolcra, hogy lefilmezzék a lakásom – hátha találnak egy kis luxust – megmutattam magam”.

Mióta miniszterelnök-jelölt lett, Jakab Péter szerint többet foglalkozik vele a kormánymédia, bár nem úgy és olyan indíttatásból, ahogyan azt a miskolci politikus szeretné.

– Nemrég értem haza, mire szólt az egyik fiam, hogy volt itt két ember és kamerázták a házunkat – írta Facebook oldalán a Jobbik miniszterelnök-jelöltje, aki úgy döntött, saját maga készít képet otthonáról, ami alapján el lehet dönteni, mekkora luxus veszi őt körül. Jakab Péter szerint az M1 munkatársai – bár nem mutatkoztak be, időközben kiderült, hogy ők jártak a házánál,  azt akarták bemutatni hogy milyen fényűző életet él. A képek tanúsága alapján azonban ezzel nem vágták könnyű fába a fejszéjüket.

– Nem tudtam, hogy érdekes lehet, hol élek, de miután tegnap a köztévé kamerával jött Miskolcra, hogy lefilmezzék a lakásom – hátha találnak egy kis luxust – megmutattam magam – kommentálta az esetet a politikus.

– Azt írják, biztosan csak megjátszom az átlagembert, hiszen például Budapesten az Országgyűlés a jogszabály szerint akár félmillióért is bérelhetne nekem lakást az ottani munkavégzésemhez, ami azt jelenti, hogy akár a Budai Vár mellett is lakhatok egy luxuslakásban, és szerintük biztosan ott is élek.

Ezekre is rácáfolt Jakab Péter az alábbi, állandó budapesti szállásáról készült képpel.

Tény, nem egy Rogán-villa, vagy más fideszes kastély, vajon mit tud kihozni ebből az M1 felső parancsra?

Kapcsolódó cikkek