Jó, hogy végre megvan a telefonszám, ahol változtatni lehet a vakcinaregisztrációs adatainkon, csak épp elérhetetlen

Megosztás

Az Index számolt be róla, hogy több olvasói levelet is kaptak, amelyben azt írták, a vakcinaregisztrációs adataink módosítása esetén hívandó 1818-as telefonszám egész nap elérhetetlen, ezért a szerkesztőség néhány tagja megpróbált kapcsolatot létesíteni a vonal túloldalán levőkkel, de sikertelenül.

„Tájékoztatjuk, hogy jelenleg minden ügyintézőnk foglalt. Kérjük, ismételje meg hívását később” – szólal meg a gépi hang a vonal másik oldalán, majd bontja is a vonalat, ha valaki a 1818-as telefonszámon szeretné bejelenteni, hogy módosítaná vakcinaregisztrációját, vagy esetleg szeretne bejelenteni valamit a hétvégére megszervezett tömeges oltási programmal kapcsolatban.

Pénteken kisebb pánikhullám futott végig a sajtón meg az egész országon, mert nem lehetett tudni, hogy hol lehet módosítani az oltakozásra való regisztrációkor megadott adatokat. Szombatra orvosolták a problémát, ugyanis a Koronavírus Sajtóközpont az MTI-n keresztül tájékoztatta a sajtót, hogy ha baj van, a 1818-at kell hívni – emlékeztetett a korábbi kaotikus eseményekre a hírportál.

Index.hu

Hozzászólások

Related posts