Miért utazott Szlávik János lánya Dubajba nyaralni éppen most?

Megosztás

Ez ugyanolyan érthetetlennek tűnik, mint Szijjártóék adriai “magánügyes” jachtozása tavaly nyáron. Amennyiben példát szeretnék mutatni, ilyen mértékű baki nem fér bele. Igaz, Szlávik lánya legalább nem akarta elhitetni magáról, hogy éppen az irodájában gőzerővel dolgozik.

Dubajban nyaralt Szlávik János lánya – írja a Blikk egy hozzájuk eljuttatott fotó alapján. A lap szerint ez azért furcsa, mert február második felében az orvost a vakcina és az utazás témájában kérdezték a Weco-Travel webináriumán.

Akkor azt mondta, hogy a koronavírus miatt nyárra még nem venne repülőjegyet. A határok megnyitásáról pedig úgy vélekedett, hogy a járvány elején még bízott benne, hogy nyárra rendben leszünk, később már úgy látta, hogy esetleg nyár végéig is elhúzódhat a krízis.

De most teljesen el vagyok bizonytalanodva, inkább őszre teszem a nyitást, még nem vennék repülőjegyet nyárra

– mondta februárban a webináriumon. Alig pár napja arról beszélt: elképzelhetőnek tartja, hogy szigorítani kell a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt hozott intézkedéseken, mert a koronavírus mutációi miatt egyre többen fertőződnek meg, és kerülnek kórházba.

Mindezek fényében kissé ellentmondásos, hogy a családtagjai külföldre utaztak nyaralni, éppen akkor, amikor a harmadik hullám tombol, folyamatosan nő a fertőzöttek és a kórházban ápoltak száma – írja a lap, amely kereste az ügyben az infektológust, de még nem kapott választ. (Index.hu)

Kapcsolódó cikkek