Napokig forgalomkorlátozásra számítsunk az M3-ason, mutatjuk pontosan mikor és hol javítják az útburkolatot

Megosztás

A munkálatok a terv szerint hétfőtől csütörtökig zajlanak, de legalább tudjuk, melyik napon hol lesznek sávlezárások.

Több szakaszon is lokális burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M3-as autópályán 2021. február 15-18. között, hétfőtől csütörtökig. Ezt közölte a Boon.hu.

Hétfőn és kedden a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Hatvan térségében, míg szerdán és csütörtökön a Budapest felé vezető oldalon, Gödöllő és Bag térségében zajlik majd munkavégzés forgalomkorlátozás mellett.

Február 15-én és 16-án, hétfőn és kedden az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán az 55-ös és 56-os kilométerszelvényben, míg február 17-én és 18-án, szerdán és csütörtökön a Budapest felé vezető oldalon a 41-es és a 32-es, valamint 33-as kilométerszelvényben zajlott és zajlik a munkavégzés. A 8 és 16 óra közötti munkálatok ideje alatt a forgalom egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Kapcsolódó cikkek