Újpesten sem volt esélye a DVTK-nak, a szurkolóknál kezd betelni a pohár

Megosztás

Az Újpest otthon 1-0-ra legyőzte a sereghajtó Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának nyitómérkőzésén – tudósított a Minap.hu. A ritmustalan első félidőben mindkét oldalon sok volt az átadási hiba, így a kapuk nem forogtak közvetlen veszélyben. A szünet után nagyobb tempóra váltottak a csapatok, és a vendégek kerültek ugyan közelebb ellenfelük kapujához, a vezetést mégis a hazaiak szerezték meg: a 60. percben formás akció végén Mitrovic talált be. Gólja után támadásban maradt az Újpest, a diósgyőriek csak a hajrára rendezték soraikat. Akkor azonban hiába támadtak többet, és alakítottak ki gólhelyzetet, képtelenek voltak egyenlíteni. A 92. percben Tallo kapott második sárga lapot túl lassú cseréje miatt, így kiállították.

A DVTK az újabb 1-0-s vereséggel továbbra is az utolsó helyen a tabellán, ráadásul az évad során ez volt a tizedik vereségük tizenegy idegenbeli mérkőzésből. A szurkolók türelme pedig szemlátomást egyre jobban fogy, a különböző Facebook-oldalakon egyre durvább kommentek születnek – ezekből szemezgettünk néhányat:

“Nem érdemel több esèlyt a DVTK. Takarodjon minden zsoldos és a magyar futballkurvák. Maradjon, aki kèpes ès akar tenni a klubbért. Tisztuljunk meg ès legyen egy kis nyugalom, nekünk szurkolóknak, akik csak beteszünk ebbe a bizniszbe, de csak megaláztatást kapunk. Kotródjatok a klubbházból mind!”

“Kiestünk.,. fogadjuk el… csak abba reménykedhetünk, hogy nagy tisztítás is lesz a szezon végén.”

“Horvátok helyett ukrán meg román vendégmelósok is megcsinálták volna ugyanezt, amit ti a pályán. Jabilból meg Boschból van pár. Buszt majd a stadionig a szurkolók összedobják…”

Fotó: DVTK

Kapcsolódó cikkek