Ez egyre cikibb – Müller Cecília ismét lebuktatta magát Hadházy előtt

Megosztás

Amit az országos tisztifőorvos asszony(ság) tett és tesz ebben az ügyben, az már lassan a vérciki kategóriába kerül. A múlt héten egy félreküldött levéllel buktatta le saját magát és a járványügyi szabályok mögé bújás álszenteskedését mutatta be. Most Hadházy észrevette, hogy Müller a véletlenül elküldött levelet vissza akarta hívni, de addigra már késő volt, mert a képviselő megnyitotta. Cecília, mi lesz a következő óriási baki?

Az újabb, hihetetlenül kellemetlen incidensről is Hadházy Ákos számolt be a Facebookon. Elképesztőnek tűnik, hogy Müller Cecília még mindig a helyén lehet ennyi botrányos melléfogás után.

“Csak ma vettem észre egy újabb üzenetet Müller Cecíliától. Eszerint ő vagy egy munkatársa viszonylag gyorsan észrevette, hogy lebuktatta magát a nekem küldött e-maillel. 11 perccel a „Nincs erre jobb szövegünk?” levél elküldése után megpróbálta visszahívni az elküldött mailt. Ez állítólag a parlamenti levelező rendszerben akkor sikerülhetett volna neki, ha nem nyitom meg azonnal az eredetit . Így azonban elkésett a dologgal és csak egy automata üzenet mutatja meg, hogy próbálkozott megúszni a lebukást.Így még szomorúbb a történet (azon kívül, hogy persze kicsit vicces is).

Ezt nagyon nehéz kimagyarázni, egyre kínosabb az ügy a tisztifőorvos számára

Eddig legalább jóindulattal hihettük azt, hogy így próbál kikacsintani (vagy a szemöldökével morzézva jelet küldeni), hogy mennyire elege van a permanens hazudozásból és titkolózásból. De az automata üzenet szerint mégis véletlenül írta meg, hogy erre nincsen egy jobb szövegünk 🙁

Kapcsolódó cikkek