Mit szólnak ehhez a járványügyisek? Újabb bejelentés, egy másik, Németországból kitiltott focimeccs is hazánkban kerül megrendezésre

Megosztás

Magyarország ismét tárt karokkal fogadja a brit csapatot, akiknek Németország az országba való belépést is tiltja. Mi megrendezzük a mérkőzést, mit nekünk járványhelyzet és ijesztően gyorsan terjedő vírusvariáns.

Az RB Leipzig Liverpool elleni mérkőzése után újabb Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő helyszíne lesz a Puskás Aréna: a Borussia Mönchengladbach–Manchester City mérkőzést is a budapesti stadionban rendezik – derült ki az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közleményéből.

Mint ismert, Németországban a koronavírus miatti beutazási szabályok nem teszik lehetővé, hogy a Borussia Mönchengladbach saját stadionjában, a Borussia Parkban fogadja a Manchester Cityt, ezért új helyszínt kellett keresni a találkozónak.

A lipcseiek után a Gladbach is úgy döntött, hogy a Puskás Arénába viszi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjét. A mérkőzést – amely a párharc első felvonása – február 24-én, 21 órakor rendezik. Nagyon játszunk a tűzzel. Halkan megkérdeznénk Müller Cecíliától és az Operatív törzstől, hogy ez veszélytelenebb, mint néhány falusi kocsma kinyitása?

Index.hu

Kapcsolódó cikkek