Borsodi rendőrök segítettek a mozgáskorlátozott hölgynek begyújtani házában az életmentő tüzet

Megosztás

A borsodi asszony a rendőrségtől kért és kapott segítséget. A tűz felélesztése után is többször visszanéztek, hogy minden rendben van-e.

A rendőrségtől kért segítséget egy taktaszadai nő 2021. február 6-án a reggeli órákban. A mozgásában korlátozott nő bejelentésében többek között elmondta, hogy a fia korán reggel elment dolgozni, a kályhában a tűz időközben kialudt, és nem tudja újra begyújtani, a szobája hőmérséklete pedig már igen lehűlt – számol be róla a Police.hu.

A Szerencsi Rendőrkapitányság Taktaharkányi Rendőrőrs munkatársának, Szabó Dávid r. őrmesternek a segítséget kérő nő elmesélte még, hogy táplálni tudja a tüzet, de annak felélesztése nehézséget okoz számára.

Kollégánk a fészerben bekészített, de vastagra hasogatott fát talált, amit a könnyebb kezelhetőség érdekében kisebb hasábokra vágott. Ezt követően a lakásban, az egészségügyi távolságtartási kívánalmak betartásával begyújtott, illetve bekészített két kosár, kisebb méretű fát is.

A Taktaharkányi Rendőrőrs munkatársai a nap folyamán még többször visszatértek a nőhöz, hogy meggyőződjenek az otthon melegéről.

Kapcsolódó cikkek