Szó nélkül ütött a féltékeny borsodi férfi

Megosztás

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki a vád szerint egy ételbárban féltékenységből bántalmazott egy másik férfit, mert azt feltételezte, hogy viszonya van a feleségével – olvasható az ugyeszseg.hu honlapon.

A vádirat szerint a vádlott 2020. szeptember 4-én, késő este, a munkahelyén tartózkodott, amikor telefonon felhívta a kisfia. A gyerek elpanaszolta, hogy egy buli miatt a késői időpont ellenére, a testvérével együtt, az édesanyjuk munkahelyén, egy ételbárban vannak.

A vádlott – akinek a feleségével való kapcsolata már egy ideje megromlott – a hívás hatására feldúlt állapotba került, azonnal gépkocsiba ült és munkahelyéről az ételbárhoz ment. Miután bement az üzletbe meglátta, hogy a pultnál áll az a férfi akiről azt feltételezte, hogy kapcsolata van a feleségével. A vádlott odament a férfihez és a két gyermeke, valamint a vendégek jelenlétében, szó nélkül ököllel orrba vágta. A sértett ezután lefogta a vádlottat, aki rövid dulakodást követően távozott.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon túl gyógyuló orrcsont törést szenvedett.

A járási ügyészség vádiratában a büntetlen előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt a Sátoraljaújhelyi Járásbíróságnak.

ugyeszseg.hu

Kapcsolódó cikkek