Hornyák Evelin, a Momentum jelöltje indul Borsod 4. számú választókörzetében az ellenzéki előválasztáson

Megosztás

Hornyák Evelin, a Momentum Mozgalom politikusa nemrég bejelentette, hogy elindul Borsod-Abaúj-Zemplén megye négyes számú választókerületében (Amibe többek között beletartozik Kazincbarcika és Sajószentpéter is) elindul az ellenzéki előválasztáson.

A Facebook oldalán írt az ambícióiról, illetve egy videóban a Momentum pártelnöke, Fekete-Győr András mutatta be Evelint:

Hornyák Evelin vagyok, 27 éves, szakpolitikai tanácsadó és a Momentum Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 4. sz. választókerület országgyűlési képviselőjelöltje. Kazincbarcikai születésűként ismerem a környék szépségeit, az emberek szívósságát, azonban tudom azt is, hogy mennyi probléma rejtőzik a csodás vidékek és az erőn felül teljesítő emberek mögött. Az előválasztás lehetőséget ad arra, hogy körzetünknek olyan tisztességes jelöltet válasszunk aki meghallgatja az embereket és hajlandó is tenni értük. Olyanra, aki nem a társadalom elitjét, az 1%-ot akarja kiszolgálni, hanem a 99%-ot szolgálni.

Én országgyűlési képviselőként ezért fogok dolgozni, hogy a hozzáférhető, minőségi egészségügyi ellátás, a tisztes megélhetési jövedelem, a megfizethető lakhatás ne csak az elit kiváltsága hanem minden magyar ember realitása legyen.

Kapcsolódó cikkek