Sokkoló frontális karambolt okozott a BMW-s, a vétlen autó sofőrje nem élte túl – videó

Megosztás

Egészen brutális becsapódást rögzített egy autó fedélzeti kamerája. A teljesen felelőtlenül és szabálytalanul előző gépkocsinak egyáltalán nem volt valós esélye befejezni a manővert, az utolsó másodpercekben tett mozdulataira pedig végképp nehéz magyarázatot találni. Természetesen a vétlen vezető hunyt el.

Elrettentő és szörnyen elgondolkodtató, sajnos végzetes balesetet rögzített egy fedélzeti kamera Lengyelországban tegnap. Sajnos Lengyelország sem arról híres, hogy a közlekedési kultúra szintje az egekben lenne. Sorra látunk elképesztően felelőtlenül vezető sofőrökről felvételeket – írja a bpiautosok.hu.

Az eset Varsó közelében történt. A BMW sofőrje előzte felelőtlenül a kocsisort, amikor összeütközött egy szemből szabályosan érkező másik autóval. A rendőrök egyelőre nem adtak bővebb információt az esemény körülményeiről. – olvasható a wyborcza.pl hírportálon.

A portál nem hivatalos információi szerint, a baleset a BMW sofőrjének hibájából következett be, ahogy az a felvételt elnézve is valószínűsíthető.

A tűzoltóknak speciális felszereléseket kellett használniuk ahhoz, hogy a másik jármű sérültjeihez eljussanak.

Annak sofőrjét sokáig próbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. A benne ülő egyik utast kórházba szállították. A BMW sofőrje könnyebb sérülésekkel úszta meg az esetet, de orvosi ellátásra szorult.

Íme a sokkoló videó: (a borítókép illusztráció)

Hozzászólások

Related posts