Elkészült a DVTK sátortetős műfűpályája

Megosztás

Elkészült a DVTK Edzőközpont sátortetős műfüves csarnoka – adta hírül a sportklub.

A játéktér mérete 60×40 méteres, a sátor teljes hossza 67,15×45,15 métert tesz ki. A magassága 14 méter, automatizált gépészeti berendezéssel, és tartalék áramforrással is rendelkezik. A DVTK-nál azon dolgoznak, hogy az év minden napján, a jelenlegi formájában szolgálhassa ki a futball-utánpótlást.

A felső korosztály tagjai már jól bírják az időjárás viszontagságait, de az óvodás és kisiskolás gyerekek számára még fontos a komfortos környezet. Az edzéseket mostantól a barátságtalan külső körülmények ellenére is biztonságosan, magas színvonalon lehet megtartani. A napokban átadták a hamarosan elkészülő multifunkciós csarnok és a Szinva között épült sátortetős futballpályát, amely véd a csapadék ellen télen, de nyáron is optimális hőmérsékletet biztosít a sportolásra.

 Egy időben akár három kisebb korosztály edzése is megoldható ezen a felületen, sőt a kis korosztályokban utánpótlás tornák rendezésére is lehetőséget biztosít a téli időszakban Az alsó és a középső szekciónk csapatai rövidesen birtokba vehetik a küzdőteret. Nem gondolom, hogy ilyen pályáktól hemzseg az ország. Nagy szükségünk volt rá.

– nyilatkozta Fogarasi Zoltán.

Kapcsolódó cikkek