A kormánypárti médiában simán elhangozhatott Szabó Tímeáról: “amilyen ronda, olyan gonosz” – Bencsik mondata következmények nélkül – videó

Megosztás

A keresztény értékekről papoló Fidesz-KDNP-nél ez is probléma nélkül belefért, hogy egy országos televízió műsorában elhangozzon ez a mondat. Nincs itt semmi látnivaló. Szabó Tímea szerint viszont van.

Az eddig megszokott kocsmai színvonalhoz képest is tudott újat hozni a Hírt TV hétfői, Sajtóklub című műsorában a Demokrata főszerkesztője. 

A műsorban Bayer Zsolt és három másik idősödő, keresztény-konzervatív férfi, Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó, a Karc FM főszerkesztője és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője szakértette meg Szabó Tímea személyiségét, politikáját, legutóbbi – a brüsszeli vétóról szóló – parlamenti beszédét, majd utóbb a külsejét is. A Párbeszéd országgyűlési képviselőjéről Bayer Zsolt felvezetésként azt mondta, „amikor nézem ezt a nyomorultat, hogy tényleg mennyire kiül az ember arcára, hogy mi van belül”, majd közölte, hogy akkor nézzék most inkább „a tartalmi részét”.

Mire Bencsik András közölte, hogy a képviselő beszédében elhangzottak hazugságok. „Ez a nő olyan ocsmány módon hazudik, azt kell mondjam, hogy – nem szép egy nőről ilyet mondani -, de amilyen ronda, olyan gonosz”.

Csak erős idegzetűek hallgassák meg ezt a sértegetéssel teli beszélgetést

Frissítés: Szabó Tímea Facebook-oldalán reagált a mondottakra. Posztjában újra felidézi napirend előtti felszólalásának néhány mondatát, majd megszólítja Bencsiket. „Bencsik úr! Orbán Viktor rendszere annyira megroppant, hogy nem maradt más eszköz, mint egy nőt rondázni? Tudja, a kormánypropaganda végtelen gyengeségét mutatja, ha kínjukban már az ellenük harcolók külsejét kommentálják.
2022 után nem is nagyon marad más szórakozásuk, gyakorolják csak ezt a sportot nyugodtan!”

444.hu

Kapcsolódó cikkek