Sokkoló frontális baleset, a vétlen autó vezetője azonnal életét vesztette – videó

Megosztás

Veszélyes előzést hajtott végre a kamionos, ami után nem tudott időben visszatérni saját sávjába és a kanyarban csattant a személyautóval. Csoda, hogy ebből a roncsból egy túlélőt is sikerült kiemelni. Sajnos csak egyet.

A Jánosháza felé tartó hűtőkamion egy homlokrakodót előzött egy kanyar előtt a 84-es főúton. A szemből érkező személyautó ütközött a kamionnal.

Sárvár irányába tartott egy Ford személyautó hétfőn reggel, amikor Káld közelében, a 84-es főúton egy jobbra ívelő kanyar után a sofőr szembe találta magát egy előzésből éppen sávjába visszatérő DAF kamionnal. A Ford nekiütközött a kamion bal elejének és árokba csapódott.

Az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. Utasa súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter szállította kórházba. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A 84-es főút érintett szakaszán több órán keresztül volt teljes útlezárás. A sérült és a holttest kiszabadítását sárvári tűzoltók végezték. A Magyar Közút munkatársai megkezdték az úttest feltakarítását és a padka helyreállítását.

112press.hu

Kapcsolódó cikkek