Hihetetlen, de már kültéri dekorációként is hirdetik a menekülő Szájer Józsefet

Megosztás

Szeretnénk menekülő európai uniós képviselős díszkivilágítást karácsonyra? Most megszerezhetjük.

„Jelen voltam” – idézte a közmédia esti Híradója Szájer József közleményét, amit a hétvégén lemondott EP-képviselő azután adott ki, hogy kiderült, belga rendőrök kapcsolták le huszonötödmagával egy szexbuliban, majd vérző kézzel az ereszcsatornán át próbált menekülni, ráadásul az ügyészség közleménye szerint még drogot is találtak a hátizsákjában.

A havi 1,7 millió forintot kereső Németh Balázs híradásába magából az ügyből annyi ment át, amennyi Szájer közleményében is szerepel, azaz hogy a képviselő „jelen volt” egy „házibuliban”, amivel megsértette a Brüsszelben hatályos gyülekezési szabályokat, ezért lemondott, elnézést kér és megköveti családtagjait valamit párttársait. A Híradó abban is idézte Szájert, hogy tette személyes, azért csak magának tartozik felelősséggel.

Ezt azonban már a Fidesz-szavazók többsége sem igazán hiszi el, Szájer minden pozíciójáról lemondott és saját pártja is úgy gondolta, védhetetlen, amit Szájer tett.

Valakit azonban megihletett és az interneten menekülő EU-s képviselős díszítő világítást kínál akciós áron. Ötletes, megnéznénk ezt élőben is, működés közben…

Hozzászólások

Related posts