Karambolozott a szlovák parlament elnöke – csak éppen volt egy váratlan utasa is

Megosztás

A szlovák szépségversenyen döntős hölgy és a házelnök is komolyan megsérültek, de valószínűleg nem túl sokan tudták, hogy akkor és ott éppen együtt vannak.

Súlyos autóbalesetet szenvedett szombaton este Boris Kollár szlovák házelnök Pozsonyban. Eltört a második nyakcsigolyája, többhetes gyógyulás vár rá. Jelenleg a kramárei gyakorlókórházban lábadozik.

A karambolban megsérült a házelnök testőre és a közjogi méltóságok védelmét ellátó hivatal sofőrje is. A bumm.sk szlovákiai magyar portál is azt írja, a balesetet egy piroson áthajtó autó sofőrje okozta, aki belehajtott a szolgálati limuzinba.

A dolog pikantériája, hogy szintén a kocsiban tartózkodott és megsérült a Miss Universe Slovakia szépségverseny egyik szlovákiai döntőse, Miroslava Fabušová, Peter Fabuš jégkorongozó exfelesége.2323 3.png

Fotó: Miroslava Fabušová / instagram

Boris Kollár jobboldali vállalkozóként és politikusként közismerten nem szokta visszautasítani a nők társaságát. Bár a 2015-ben alapított és a parlamentbe is bejutó pártjának a neve Család vagyunk (Sme rodina), úgy tűnik, a család fogalmát nem kifejezetten konzervatív értelemben definiálja. A sípályákat és rádióadót tulajdonló Boris Kollár pillanatnyilag 11 gyermek apja 10 különböző nőtől, és ami a nőket illeti, mindig szívesen randevúzik a híresebbekkel a nyilvánosság előtt.

Index.hu

Kapcsolódó cikkek