Jön a McDonald’s Ózdra

Megosztás

Mindkét fél aláírta a szükséges szerződéseket, de egyéb komoly fejlesztésben is részesül a város a közeljövőben.

Aláírta Janiczak Dávid polgármester a leendő ózdi McDonald’s-et üzemeltető cég képviselőjével az adásvételi szerződést a gyorsétterem helyszíneként szolgáló területről. A következő lépés – írta Facebook-oldalán a településvezető – a beruházó által az építési engedély beszerzése, a tervezés és a kivitelezés. Hozzátette, ezek hosszú időt vehetnek igénybe.

Az új kutyafuttatóról úgy nyilatkozott, hogy pár héten belül elkerítenek egy területet a célra a Fruzsina ház mögött. Szeretnék, hogy a régi megszűnésével egy időben az új már használható legyen.

A közösségi oldalon megjelent bejegyzést változtatás nélkül közöljük.

McDonald’s – aláírva! ❗️Mindkét fél részéről alapos előkészítést követően aláírásra került Ózd Város Önkormányzata és a McDonald’s-et üzemeltető cég között az adás-vételi szerződés az étterem helyszíneként szolgáló területről. A következő lépés részükről majd az építési engedély beszerzése, a tervezés és a kivitelezés, majdan a nyitás lehet. Ezek még mind hosszú időt vehetnek igénybe, így kérem mindenki türelmét.

Az érintett kutyafuttató helyett új kerül kialakításra pár héten belül, ettől körülbelül 150 méterre, a Fruzsina ház mögött. Úgy igyekszik a Városüzemeltető Intézmény, hogy mire a régi megszűnne az új már használható legyen. Az innen felszabaduló kerítéssel pedig egy újabb kutyafuttatásra kijelölt terület lesz körbekerítve. Így Ózd városban a ciklusunk előtti 0-ról (nulláról) 4-re (négyre) nő a körbekerített kutyafuttatók száma.

Kapcsolódó cikkek