Miskolcot is bevonták a tiszaújvárosi koronavírus-gócpont kezelésébe

Megosztás

Mint arról mi is beszámoltunk, kétszáz munkást azonosítottak koronavírus-fertőzéssel a Mol tiszaújvárosi gyárában. Ennek kapcsán a miskolci városvezetést is bevonták a helyzet kezelésébe – minderről az alábbi rendkívüli közleményt adta ki Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala:

“Mint a legfrissebb sajtóhírekből is ismert, 200 új koronavírus-fertőzöttet találtak Tiszaújvárosban az egyik helyi gyár építkezésén dolgozó vendégmunkások között. A helyzet kezelésébe a megyei tisztifőorvos és a B.A.Z. Megyei Kormányhivatal bevonta Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalát is.

A városvezetés azonnali intézkedésének eredményeként a Miskolci Önkormányzati Rendészet folyamatos, megerősített és fokozott járőrszolgálatot lát el annak a rendőrség által már lezárt, elsősorban munkásszállóként működő szállodának a környékén, amelynek lakói között vannak olyan munkások, akiket érintettek a tiszaújvárosi történések.

A miskolci önkormányzat köszöni a Megyei Kormányhivatalnak a gyors reagálást és azt is, hogy azonnali tájékoztatást adott az eseményekről és bevonta Miskolc város vezetését is a helyzet kezelésébe.

Kapcsolódó cikkek