Ezért érdemes volt segíteni: saját ápolóit rugdosta meg és őrjöngött a sürgősségire szállított férfi

Megosztás

Folyamatosan balhézott, bántalmazta a neki segíteni igyekvő nővéreket, de még a beteghordókkal is erőszakoskodott. Most vádat emeltek ellene.

Több ápolónak is nekitámadt egy férfi a szentesi kórházban. Ügyében a Szentesi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban emelt vádat.

Nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel annak a férfinak, aki szeptember végén a szentesi kórház sürgősségi osztályán randalírozott – írja közleményében az Ügyészség.

Eleve a rendőrök vitték orvoshoz, mert közterületen szóváltásba keveredett és olyan sérüléseket szerzett, hogy el kellett látni.

A férfi ott is tovább balhézott, hangosan kiabált, őrjöngve köpködött és azzal fenyegetőzött, hogy mindenkit megöl.

Azt az ápolót, aki a vért próbálta letörölni az arcáról, fejbe rúgta. De az a nővér sem járt jobban, aki munkatársa segítségére próbált sietni: őt mellkason rúgta.

Ezek után nyugtatót kapott és ágyhoz kötözték, de nem aludta ki a bánatát, és amikor hajnalban felébredt, beteghordókra támadt.

Ők is súlyosabb sérüléseket szenvedtek, mivel pedig mind az ápolók, mind a beteghordók közfeladatot ellátó személyek, a járási ügyészség gyorsított eljárásban emelt vádat ellene.

A vádlottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével, valamint könnyű testi sértés vétségével vádolták meg, amit különös visszaesőként követett el.

Boon.hu

Kapcsolódó cikkek