Bíró László: “Szerencsés vagyok, mert van mellettem egy társ, akire 17 éve tudok támaszkodni”

Megosztás

Bíró László tőle szokatlan módon elég bensőséges posztot osztott meg közösségimédia-oldalán. A feleségéről beszélt, elmondása szerint ő az, aki már 17 éve támogatja őt, “iránytű” az életében.

Politikusoktól ritkán látni ilyen őszinte, emberséges megnyilvánulást, mindenképpen példa értékű:

“Ha elindulsz, veszíthetsz. Ha nem indulsz el, vesztettél, és veled együtt mindenki, aki bízik benned és egy szebb jövőben.” – ezt mondta Nóra, a feleségem, amikor először beszéltünk az időközi választásról.

Az ember abban a helyzetben, amikor hamis vádakkal próbálják bemocskolni, amikor becsületébe taposnak és nemtelen támadások kereszttüzében találja magát, hajlamos lehet az elcsüggedésre.

Én szerencsés ember vagyok, mert kitartanak mellettem az emberek és nem hagyják megvezetni magukat. Szerencsés vagyok, mert van mellettem egy társ, akire 17 éve tudok támaszkodni: Nóra. Az ember szava nem szél, ami jön és elmegy. Mi esküt tettünk egymásnak az Isten színe előtt: őt sem egészségében, sem betegségében, sem boldog, sem boldogtalan állapotában, holtomig vagy holtáig, el nem hagyom. Számomra Ő az, aki biztos pont és szegletkő, iránytű minden élethelyzetben.

A kampány kezdetén megfogadtam, hogy bármilyen támadás ér, nem fog eltántorítani attól, amit célomként tűztem ki: tisztességes eszközökkel fogok küzdeni, önmagamat fel nem adva, el nem veszítve. A feleségem, barátaim és Ti vagytok ebben a legfőbb segítőim. Köszönöm Nektek, hogy vagytok és támogattok! 🙏

Tudom és hiszem: jó úton vagyunk. Kitartunk a végsőkig! 🇭🇺

Kapcsolódó cikkek