Nagyon nem megy – ismét kikapott a Diósgyőr és kieső helyre zuhant vissza

Megosztás

Az utolsó utáni percben kapott gól miatt maradt ismét pont nélkül a DVTK, ezzel már csak a 11. helyen szerénykedik. A lefújás után a nézők hangot adtak elégedetlenkedésüknek.

Először játszott idegenben a Paks Bognár György irányításával, és 2–1-re nyerni tudott a továbbra is gyengélkedő és kieső helyen álló Diósgyőr otthonában. A tolnaiak az edzőváltás óta két meccsből hat pontot szereztek, a DVTK sorozatban a negyedik bajnokiján maradt nyeretlen.

LABDARÚGÓ NB I – 6. FORDULÓ
DIÓSGYŐR–PAKS 1–2 (Molnár G. 49., ill. Windecker 45+1., Szakály D. 90+1.)
Miskolc, DVTK Stadion, 3045 néző. Vezette: Bogár Gergő

A felek az utolsó pillanatig harcoltak a győzelemért, és a paksiak jártak sikerrel. Már letelt a rendes játékidő, amikor a balról beívelt szöglet nyomán Sajbán megcsúsztatta a rövid saroknál a labdát, a középen érkező, csereként pályára lépő Szakály Dénes meg három méterről a bal felső sarokba továbbított.

Nem érdemtelen a vendégek győzelme, Bognár György vezetőedző első meccsét sikeres második követte. A Diósgyőri VTK támadójátéka ugyanakkor ezúttal is csődöt mondott, ezért nagy árat kellett fizetnie Feczkó Tamás együttesének. A meccs után a hazai szurkolók erősen hangot adtak elégedetlenségüknek.

Nemzetisport.hu

Kapcsolódó cikkek