Mentősöknek gyűjtöttek 1,5 millió forintot a BorsodChem munkatársai

Megosztás

1.520.000 forintnyi adományt nyújtott át a BorsodChem a Kazincbarcikai Mentőállomás részére, amely a munkavállalók összefogásával valósult meg. Az egy hónapon át tartó jótékony testmozgás eredményeként 1.520.000 forint gyűlt össze a nemes célra.

A BorsodChem májusban a saját szervezésű Kihívás Hónapjával irányították rá a figyelmet a mozgás fontosságára, hozzájárulva ezzel munkavállalóik immunrendszerének erősítéséhez a koronavírus járvány közepette. Emellett nemes célt is szolgált a kezdeményezés, mert a hónap során mozgással összegyűjtött perceket – 135 munkatárs közel 152 000 percet töltött testmozgással – a cég pénzre váltotta, így 1.520.000 forint értékű támogatásként ajánlotta fel a Kazincbarcikai Regionális Mentő Alapítvány számára a Kazincbarcikai Mentőállomás mentéstechnikai eszközeinek beszerzésére és a mentőállomás korszerűsítésére. A BorsodChem munkavállalói által összegyűjtött és a cég által átváltott adomány ünnepélyes átadására a napokban került sor a Kazincbarcikai Mentőállomáson.

Az eseményen az Országos Mentőszolgálat Észak-magyarországi Regionális Mentőszervezetétől Kádár Balázs, regionális igazgató és László Zsóka gazdasági és műszaki osztályvezető, a Kazincbarcikai Mentőállomás részéről Csala András állomásvezető és szolgálatban lévő mentős bajtársaik vettek részt, a BorsodChem Zrt-t Varga Béla HR és kommunikációs igazgató képviselte.

Kapcsolódó cikkek