Tíz hónap után ismét találkozik támadójával a miskolci Orosz Bernadett

Megosztás

Ma bíróság elé áll Orosz Bernadett és volt barátja, K. I., aki tavaly egy vád szerint bántalmazta a hétgyermekes anyukát. A tárgyalás azonban nem erről, hanem egy ötmillió forintos kártérítésről zajlik majd, mivel a nő kitette Facebookra a férfi teljes nevét, rendfokozatát és azt is, hogy főiskolai végzettsége van, miután a férfi brutálisan bántalmazta őt – írta az Index.

Egy kártérítési vád tárgyalása tehát hamarabb kezdődik, mint egy bántalmazási.

A nyomozás még zajlik, de a Miskolci Törvényszéken ma mégis tárgyalást tartanak az ügyben – írja a Bors, amely megkereste az ügy mindkét résztvevőjét. Kiderült, hogy noha a feleknek lehetőségük van arra, hogy csak az ügyvédjük képviselje őket a mai tárgyaláson, mégis mindketten elmennek.

K. I. a lap megkeresésére úgy fogalmazott: Természetesen ott leszek, miért ne mennék el? Nincs szégyellnivalóm! Ha én tettem, azért vállalom a felelősséget, de másért nem.

Állítása szerint nem emlékszik arra, hogy az incidens idején pontosan mi történt.

A Bors megkereste Orosz Bernadettet is, aki következőket mondta a lapnak: Ha már bocsánatot sem kért, minimális pozitívum, hogy felvállalja a tettét, és személyesen megjelenik a bíróságon.

Kapcsolódó cikkek