Már a jövő héten elindul a Pesti Srácok szintén igencsak kormányközeli tévéje

Megosztás

A külföldi és magyar influenszerek világát, a nagyvárosi szellemi és egzisztenciális gerillaharcokat, a liberális agytekervények pokolszerű bugyrait és a normális fővárosi és vidéki Magyarország lázadását is bemutató, a PestiSrácok.hu oknyomozó, igazságkereső énjét továbbvivő csatorna egy teljesen egyedi koncepciót és világlátást hoz majd a hazai médiavilágba

– jellemzi az induló tévécsatornáját a Pesti Srácok.

Hogy milyen lesz az új csatorna politikailag, azt jól mutatja, a csatornát a #pestitv hashtag mellett az Orbán Viktor miniszterelnök által használt #hajrámagyarország címkével népszerűsítik az Instán. A politikai irányultságuk persze már abból is kiderült, amikor a héten közzétett promóvideókban az egyik munkatársuk, Vincze Emília arról beszélt, hogy a liberálisokat akarják majd leleplezni, meg hogy az egyetemeken baloldali terror van, kötelező a hallgatók számára az ellenzéki gondolatok mantrázása.

Az új tévécsatorna elindítása azért is tűnik kissé furcsának, hiszen tavaly a fideszes médiaholding összeolvasztotta a HírTV-t és az Echo TV-t, ami akkor arra utalt, hogy a Fideszben úgy érzik, nem érdemes két hasonló csatornát fenntartani, most mégis  ezzel ellentétes folyamatot láthatunk.

A most induló tévé tulajdonosa a Progressive Media. A tartalomért Huth Gergelyék, a Pesti Srácok felelnek, köztük Vincze Emília, Stefka István, Szarvas Szilveszter, Jeszenszky Zsolt és Dezse Balázs. A Pesti TV országosan, a Digin kívül az összes nagy és a legtöbb kisebb szolgáltató alapcsomagjában elérhető lesz.

Kapcsolódó cikkek