A DVTK két munkatársa is koronavírusos, azonban a csapatnak kutya baja, nyugodtan készülhetnek a bajnoki ligára

Megosztás

Az OTP Bank Ligában csak érvényes negatív PCR teszt birtokában léphetnek pályára a labdarúgók, így a DVTK játékosait a szakemberek ezen a héten is letesztelték, jó hír, hogy minden PCR teszt negatív eredményt adott, így a csapat zavartalanul készülhet a Honvéd elleni mérkőzésre. Emiatt az első csapatot és a szakmai stábot a DVTK Járványügyi Operatív Törzse elővigyázatosságból teljesen elszigetelte az irodai dolgozóktól és az utánpótlástól.

Egy korábbi eset után újabb irodai dolgozó jelezte hétfőn, hogy enyhe influenzaszerű tünetei vannak, ezért a klub előírásainak megfelelően azonnal önkéntes karanténba vonult, az elővigyázatosságból elvégzett PCR teszt eredménye péntek délután érkezett meg. A kontaktkutatás jelenleg is zajlik. A klub munkavállalója sem az első csapat játékosaival, sem a csapat szakmai stábjával nem találkozott a napokban. A két jelenleg érintett munkavállaló – eltérő munkakörükből kifolyólag – hetek óta nem találkozott egymással, így egészen biztosan nem egymástól kapták el a betegséget.

A DVTK első csapatának és szakmai stábjának minden szerdán levett PCR tesztje negatív eredményt adott, így

az első keret tagjainak felkészülése továbbra is zökkenőmentesen zajlik a jövő szombati Honvéd elleni bajnoki mérkőzésre.

– Közölték a DVTK hivatalos oldalán.

Kapcsolódó cikkek