Minőségi fémkerítés

Megosztás

A fakerítés az egyik legnépszerűbb kerítés megoldás. Könnyen hozzájuthatunk az alapanyaghoz, házilag is felszerelhetjük az elemeket és szép is. Az előnyök mellett azonban ne feledkezzünk meg a hátrányokról sem. Egy fakerítés folyamatos karbantartást igényel, hiszen enélkül, a kültéri használatban gyorsan és látványosan romlik az állaga. A nedvesség, a rátelepedő gombák kikezdik a szerkezetét, a napfény kiszívja a színét, a rögzítéseknél rozsdásodásra hajlamossá válik. A fakerítés renoválása időigényes és költséges munka: kerítéscsiszolásra, festésre, javításra 2-3 évente biztosan pénzt és időt kell áldoznunk. A problémára megoldást jelent a fahatású acélkerítés.

Fahatású fémkerítés

Az acélelemek 3 méterig, milliméter pontosan, a kívánt méretben rendelhető, így a kerítés az adott helyre, egyedi méretben telepíthető. A színek tekintetében is széles a választék: egyszínű, illetve valósághű, fahatású festéssel, számos árnyalatban kérhetjük a fémlécek színezését. Az elemek mindkét oldalukon színezettek.

Nívó Kerítésnél elérhető acélkerítés egyik nagy előnye, hogy elemei tökéletesen gondozásmentesek. A gyártó 10 év garanciát ad kerítéseire, de aki ismeri a horganyzott acél vagy az alumínium tulajdonságait, az tudja, hogy hosszú évtizedekig megőrzik eredeti állapotukat. A kínálatban acél és alumínium kerítést is találunk, amelyek mind a kerítésre, mind a kiskapura, kocsi kapura is megfelelő borítást jelentenek.

Nincs több csiszolgatás

A kerítéslécek gondozásmentesek, köszönhetően a minőségi felületkezelésnek és szerkezetnek. Az elemek ellenállóak a nedvességgel, szélviharral és a nap káros UV sugaraival szemben is. A kerítés nem igényel folyamatos karbantartást, elbúcsúzhatunk a rendszeres felújítástól. Szerkezete időtálló, nem vetemedik el.

Fahatású fémkerítéssel nem csak időt spórolunk, hanem festékre, lakkra, szerszámokra sem kell költenünk. Egyszeri beruházással hosszú időre elegáns és biztonságos kerítésünk lehet. A lakossági ingatlanok mellett, az acélkerítés ipari létesítmények körbekerítésére is kiválóan alkalmas.

Kerítés építés

A fémlécek már meglévő és új keretre is felszerelhetők. A KLIKK technológiával, egy átlagos családi ház esetében akár fél nap alatt is elvégezhető a munka. Ha a kertben rendszeresen tartózkodik gyermek, vagy kutyát tartunk, akkor a hézagos elrendezésnél ügyeljünk a lécek biztonságos távolságára.

A kerítéselemek vízszintes, illetve függőleges elrendezésben is rögzíthetők. Vízszintes elrendezésnél méterenként 1 mm lejtéssel kalkuláljunk, hogy a nedvesség le tudjon folyni, a rögzítési pontok maximális távolsága 120 cm legyen. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a körbekerített területre ne lássanak be, akkor az elemeket sorolt elrendezésben rögzítsük.

Kapcsolódó cikkek