Csomagküldés Hollandiába? Lehetséges!

Megosztás

Rokonaid, ismerőseid Hollandiában élnek? Szívesen küldenél csomagot, de nem tudod, hogy milyen úton teheted ezt meg, esetleg azt gondolod, egy vagyon lenne? A Csomagnet.hu segít kiválasztani a megfelelő futárszolgálatot, és még díjkalkulációt is végezhetsz! Nézzük a további előnyöket! 

Megbízható futárszolgálatok 

A Csomagnet.hu tapasztalt, megbízható futárszolgálatokkal dolgozik együtt, akik már rendkívül sok csomagot szállítottak külföldre gond nélkül. A GLS és DPD futárszolgálatokon kívül a TNT vállal még Hollandiába kézbesítést – előbbi kettő 3-5 munkanapon belül, utóbbi pedig expressz szolgáltatás keretein belül akár 1 munkanapon belül kézbesíti a csomagot. 

Online ügyintézés az otthon kényelméből 

A megrendelés teljes mértékben végezhető otthonról: ki sem kell mozdulni a csomag feladásához, ugyanis a futár a feladónak megfelelő időpontban átveszi a csomagot, így tulajdonképpen háztól házig történik a kézbesítés. Még a címke nyomtatásával sem kell otthon bajlódni, ugyanis a futárszolgálatok a megadott adatoknak megfelelően ezt is elvégzik. 

Gyors díjkalkuláció 

Ha külföldre adnánk fel csomagot, a Csomagnet.hu oldalán gyorsan és egyszerűen végezhetünk díjkalkulációt. Ehhez csupán a csomagok számát és méreteit (hosszúság, szélesség, magasság és súly), típusát (doboz, boríték, stb.), valamint a feladó országot kell megadni. Néhány kattintást követően kilistázva megkapjuk a lehetséges futárszolgálatokat árajánlattal együtt, ezt követően pedig akár azonnal elindíthatjuk a szolgáltatás megrendelését. 

Kedvező árak, biztonságos fizetés 

Hollandiába akár nettó 5.259 Ft-ért küldhetünk csomagot, az árak tehát ebben az esetben is rendkívül kedvezőek. A fizetés is biztonságos, hiszen történhet bankkártyával vagy banki átutalással is, készpénzzel nem kell bajlódni. 

Akár regisztráció nélkül 

Regisztráció nélkül is lehetséges a futárszolgálat megrendelése, azonban javasoljuk a pár kattintást igénybe vevő regisztrációt, hiszen számos előnnyel járhat. Külföldre való szállításnál hasznos lehet a csomagkövetés funkció, illetve amennyiben gyakran adunk fel belföldre vagy külföldre csomagot, szintén előnyös, hogy az oldal a regisztrált felhasználók esetében megjegyzi a csomagfeladás adatait, amit egy esetleges következő megrendelésnél nem kell újra megadni. 

Kapcsolódó cikkek