Lassítsa az idő múlását!

Megosztás

A fehérje (ún. protein) alapvető szükséglet az élethez, ez teszi lehetővé például a magzat növekedését a terhesség alatt vagy a növekedést gyermekkorban, azaz alapvető alkotóelemei az élő anyagoknak. A proteinek életünk későbbi szakaszában is fontos szerepet játszanak, különösen sejtjeink megfelelő újratermelődésében van nagy szerepük.

Ezeket a folyamatokat remekül támogathatja, ha méhpempőt fogyaszt, mivel ez az anyag fehérjében gazdag és 18-féle aminosavat tartalmaz. Kúraszerű fogyasztása jótékonyan hat a csontszerkezetre, az izomrostokra, a kötőszövetekre, a hajra, a körömre, a sejtmembránokra és az enzimek, hormonok antitestek, neuromediátorok szintézisére.

Számoljon le az öregedés jeleivel még ma!

A születéskor várható élettartam minden évben egyre nő, miközben az emberek semmibe veszik azokat a fiziológiai mechanizmusokat, melyek több degeneratív folyamatot előidéznek. Ezeknek a folyamatoknak az eredménye lehet memóriavesztés, látásromlás vagy a hormonkiválasztás.

Itt az idő, hogy a hosszabb élettartamot Ön is hasznosan és aktívan töltse! Ehhez nyújt segítséget a tiszta méhpempő, amelynek kúraszerű alkalmazása (évente négy kúra) lassítja az öregedési folyamatot, és az átlagos táplálkozásból hiányzó proteineket, vitaminokat és ásványi anyagokat pótolja. Fogyasztásával a vérben lévő zsírsavak mértéke normalizálódik, lassítja az érelmeszesedést, és mérsékli a koleszterinszintet, ezzel elősegítve a szív- és érrendszer egészséges működését. A méhpempő olyan összetevőket tartalmaz, amelyek ilyen formában a természetben ritkán fordulnak csak elő, és óriási előnye – a gyógyszertári vitamin készítményekkel szemben -, hogy alkotóelemeit a szervezet méreganyagok felhalmozódása nélkül tudja hasznosítani.

A méhpempő akkor is hatékony segítség lehet, ha műtét után lábadozik, mivel összetételének köszönhetően kiemelkedően jól támogatja a szervezet regenerálódását.

100%-os tisztaságú méhpempő beszerzése nem könnyű feladat, hiszen a méhpempő érzékeny anyag, és a begyűjtésével, tárolásával járó fokozott gondosságot nem minden méhész vállalja. Amennyiben szeretné kipróbálni, a Mannavita oldalán megvásárolhatja.

A királynő tápláléka

A tiszta méhpempő olyan tápanyag, melyet a méhek közül csak a királynő fogyaszt, és számára ez az egyetlen táplálék. A korábban leírtakon túl, a méhpempő rengeteg B-vitamint tartalmaz, amely erősíti az immunrendszert, szabályozza az idegek és az emésztőrendszer megfelelő működését, erősebbé teszi a hajat és a körmöket, valamint serkenti az agyműködést.

Fogyassza önmagában vagy mézbe keverve kúraszerűen, amelynek ajánlott időtartama 60 nap, ezt követően javasolt 2-3 hét szünetet tartani. 

Kapcsolódó cikkek