Főszerepben a gél lakkok

Megosztás

A gél lakk egy igazán sokoldalú anyag, hiszen alkalmas akár a műköröm, akár pedig a természetes köröm fedésére és díszítésére is. De használható lábkörmökre is, pedikűr mellé. Ez egy igazán egyszerű, ám mégis rendkívül tartós megoldást jelent.

Elvárások a gél lakkoktól

Tekintettel arra, hogy zselés körömre akár színként is alkalmazható, fontos, hogy a lakkok színe nagyon sokféle és gyönyörű legyen. Ez természetesen önmagában még nem elég, hiszen fontos, hogy tökéletesen és egyenletesen fedjen, ne legyen se túl folyós, se pedig túl sűrű. Ezenkívül elvárás egy jó gél lakktól, hogy az UV lámpa alatt ne ráncosodjon, illetve könnyen leoldható is legyen.

StudioFlash gél lakk termékcsaládja ezen elvárásokat maximálisan teljesíti. A színek nagyon széles skálája várja a vásárlókat, így biztosan megtalálható az az árnyalat is a valóban óriási kínálatban, amelyet éppen keresel.

Három lépéses gél lakkozás

A 3 step gél lakkozás egy igazán egyszerű eljárás arra, hogy a körmök hosszú ideig, akár két hétig is szépek maradjanak anélkül, hogy lepattogna róluk a festék.

Ahogy a neve is elárulja, mindössze három lépésből áll, amelyet követve az eredmény szép és tartós köröm lesz. 

Az első lépés az alapozó gél lakk használata. A Hardener Base gél lakk például egy erős, rugalmas alapanyag, amely jó alapot biztosít a gél lakkozás számára. Használatának köszönhetően az eredmény sokkal tartósabb lesz.

Ezután kell felvinni a körömre a lakkzselét. Az utolsó lépés pedig a fedőzselé felvitele, aminek köszönhetően a körmök igazán tartósak és kopásállóak lesznek, így azok hosszú ideig hibátlanok és szépek maradhatnak.

Gél lakk tanfolyam

A StudioFlashnél nem csupán az alapanyagok beszerzésére van lehetőség, hanem különféle szakirányú tanfolyamokon is részt tudsz venni. Ezek egyike a gél lakk és díszítő tanfolyam.

A tanfolyam elvégzése kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy mindent megtudj a gél lakkok típusairól, fajtáiról, felhasználásukról. Nem csak műkörmösként jelentkezhetsz, hanem akkor is, ha csupán otthoni, saját felhasználásra szeretnéd majd használni a gél lakkokat. 

A tanfolyamon elsajátíthatod a gél lakk készítés munkamenetét, és tanulhatsz különféle díszítő trükköket is.

A képzés nem igényel semmiféle előképzettséget. Elhivatott és segítőkész oktatóik egy 5 órás gyakorlati csoportos oktatás keretén belül megtanítanak mindenre, amit a gél lakkokról és azok használatáról érdemes tudni. A tanfolyamra nem szükséges magaddal vinned semmit, hiszen minden anyagot és eszközt a StudioFlash biztosít számodra. 

A képzés végén ráadásul egy előre összeállított gél lakk kezdőcsomagot is tudsz vásárolni. A csomag nagyon sokféle terméket tartalmaz, amelyekre szükséged lesz a tökéletes köröm elkészítéséhez.

Kapcsolódó cikkek