Mi az ideális fogorvosi rendelő 3 legfontosabb jellemzője?

Megosztás

A fogorvosi rendelő kiválasztása során érdemes odafigyelni arra, hogy a kiválasztott hely valóban páciensközpontú legyen. Ismerje meg az ügyfélbarát fogorvosi rendelők legfontosabb jellemzőit!

A kezelések fájdalommentesek

A modern fogászati rendelők fájdalommentes kezeléseket biztosítanak mindenki számára. Legyen szó akár foghúzásról, titanium implantátum beültetésről vagy éppen fogszabályozásról, a fájdalommentes kezelés minden esetben megvalósítható. A kezelés előtti szakszerű felkészülés, illetve a többlépcsős érzéstelenítés egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy a páciensek semmilyen fájdalmat se érezzenek. A Budapest II. kerületi Netfog Fogorvosi Rendelő fájdalommentes kezelést nyújt minden páciens számára.

A fájdalommentes kezelés a gyerekek és felnőttek részéről egyaránt ugyanolyan fontos, hiszen minden korosztály nyugodt és kellemes körülmények között szeretne a kezeléseken átesni. Az érzéstelenítő zseléknek és eljárásoknak köszönhetően a modern fogászati kezelések minden esetben fájdalom nélkül elvégezhetők.

Az ügyfélközpontúság teljeskörű

A páciensközpontú fogászati kezelések során a páciensek mindig részletes tájékoztatást kapnak a fogorvostól. Így a kezeléssel kapcsolatban minden fontos információ megismerhető, és a páciens pontosan tudni fogja, hogy mi vár rá.

Az ügyfélközpontú fogorvosok a pácienssel mindig kíméletesen és empatikusan bánnak. A fogorvos megfelelő hozzáállása elengedhetetlen a hatékony kezeléshez, hiszen bizalom nélkül számos probléma adódhat. Ha a fogorvos szimpatikus a páciens számára, abban az esetben nyugodtan megosztja vele a szájhigiéniai problémáit és szokásait.

Az ügyfélközpontúság tehát azt jelenti, hogy mindig a páciens problémája az első. A fogorvos mindenben segít, hogy a páciens semmilyen szájhigiéniai betegségben ne szenvedjen, és fogai egészségesek legyenek.

A kezelések szolgáltatás-specifikusak

Az egészséges fogak elengedhetetlenek a kényelmes étkezésekhez, illetve a beszélgetésekhez egyaránt. Ha a fogazat állapota nem megfelelő vagy hiányos, abban az esetben az étkezések kényelmetlensége és a magabiztosság elvesztése mellett számtalan egyéb probléma is felmerülhet.

A páciensek először mindig ismertetik a panaszaikat, majd a fogorvos elvégzi az ellenőrzést. Az általános vizsgálatok elvégzése során akár más problémákra is fény derülhet, amelyeket érdemes minél hamarabb orvosolni.

Ahogyan minden szakma, úgy a fogászat is folyamatosan fejlődik. A modern eljárásoknak és érzéstelenítőknek köszönhetően a fogászati kezelések már valóban kényelmesek és rövid idő alatt elvégezhetők. Érdemes tehát az előbb említett szempontok alapján fogorvosi rendelőt választani, hogy minden kellemesen és fájdalommentesen történjen a kezelések folyamán.

Kapcsolódó cikkek