Limuzin bérlés, nem csak buliba!

Megosztás

Hiába tűnik a limuzin bérlés egy igazi bulis ötletnek, nem csak partyra bérelhetünk, hanem számos más rendezvényre is. Sőt, némelyik egészen komoly alkalom.

Céges rendezvények, csapatépítők

Egy céges rendezvényre minden esetben illendően kell megérkezni a vállalat vezetőjének. Ha ez nem esik ki túlságosan a rendezvény profiljából, akkor mindenképp jó választás egy limuzin bérlés. Ezzel igazán profi megjelenést varázsolhatunk magunknak.

Egy limuzinos érkezéssel kifejezetten azt sugalljuk, hogy jó helyre kerül a kérdéses projekt, ami miatt épp létrejött a rendezvény, és maximálisan felkészült csapat és anyagi háttér áll a vállalat mögött. Ha pedig sikerül megnyeri, hát miért ne ünnepelhetné meg a csapat egy limuzinos utazással, persze ebben az esetben már mindenki számára elérhetővé téve? Garantált az öröm, és így persze sokat tehetünk a munkatársak kiemelkedő munkakedvéért is. Bár nagyon fontos, hogy a csapat épülése elsődlegesen a megfelelő vállalati kommunikációhoz köthető, mégis ki ne szeretne egy csodaszép limuzinnal furikázni Budapest utcáin?

Bálok és jótékonysági rendezvények

Az előbbihez hasonlóan érdekes és elegáns miliőt teremthetünk egy dekoratív limuzinnal egy nívós bálon, ahol nem csak képek készítésére van lehetőség a kiállított limuzinnal, de abba be is lehet kukkantani. A sofőr segítségével és felügyeletével akár be is lehet szállni abba, aztán, ha megjött a kedv, akár egy másik alkalomra ki is lehet bérelni a választott limuzint.

Bármelyik jótékonysági rendezvényen megállja a helyét a PLS Partylimuzin autója, ami nagyban hozzájárul a rendezvény sikeréhez. Sőt, ha az adott rendezvényen tombola működik, akár a főnyeremény lehet egy limuzinos utazásra jogosító ajándékutalvány is. Ha pedig nincs tombola, akkor a szervezők kedveskedhetnek a legnagyobb tételt felajánló vendégnek egy ilyen úttal. Talán mindenkinek jobban megjön a kedve az adakozáshoz.

Nem tudod, hogy mekkora és milyen illene a rendezvényhez?

A Chrysler 300C a maga csillogó gold glitter színével meglehetősen feltűnő és szemkápráztató darab, míg emellett 3 letisztult, hófehér limuzint is rendelhetünk a PLS Partylimuzin kínálatából. Persze ez függ attól is, hogy hány személyesre van szükség, hiszen egy csapat számára lehet, hogy a 24 férőhelyes Infiniti QX56 Limuzin is kevés, míg egy bálra egy 8-9 személyes is éppen elegendő.

Megtetszettek a limuzinok? Semmi akadálya, rendeld meg még ma!

Kapcsolódó cikkek