Hogyan kereshetsz pénzt egy webkamerával?

Megosztás

Ki ne álmodozna rugalmas munkahelyről és kiemelkedő fizetésről? Na ugye, hogy mindenki? Ne, ne lapozz, ez nem egy MLM hirdetés, és még eladni sem akarunk neked semmit! Csak bemutatunk egy lehetőséget, amivel több pénzre tehetsz szert, de persze ehhez egy kis affinitás is kell!

Régen és most

Minden időnek megvan a maga szépsége, és nem mellesleg a maga piros lámpás negyede is. Egy időben az urak a bordélyházakban keresték a plusz gyönyört, vagy a prostitúcióhoz fordultak. Később megjelentek a nagy becsben tartott erotikus magazinok, majd kazetták, amit akár egymás között cserélgettek is, hogy mindig legyen egy kis újdonság.

Ezzel szemben ma már mindenhol szexuális tartalmakkal találkozhatunk. Elég csak végigmenni az utcán vagy játszani a telefonon, biztos, hogy felugrik egy pikáns reklám vagy épp ajánlat. Nincs ez másként a pornó terén sem, hiszen ma már bárhol, bármikor, bárki elérheti ezeket az oldalakat. Mindez egy roppant jövedelmező vállalkozás, amit bárki meglovagolhat, akinek van hozzá egy kis ingerenciája.

Mi kell hozzá?

Semmi olyan, ami ne lenne otthon! Nincs szükség másra, mint egy jól működő számítógépre vagy laptopra, gyors internetkapcsolatra, egy jó minőségű képet adó webkamerára. Ez az induláshoz éppen elegendő, hiszen nincs más lényeges dolog, mint regisztrálni egy megbízható oldalra, és elindítani a pályafutást. Mivel rugalmas és kötetlen munkaórákkal lehet dolgozni, így ez egy igen laza meló, de persze igényli a maximális odafigyelést, mert elég néhány laza időszak, és hamar megcsappan a közönség.

Fizetést tekintve sokkal a magyar átlag felett helyezkedik el, amit már 4-6 órával is el lehet érni, nem kell más, csak egy kis ügyesség és kitartás. Persze nem árt néhány különleges eszköz sem.

Mivel az esetek jelentős részében ez a munka az önkielégítésre épül, így érdemes elgondolkodni pár dildó használatán (tapadókorongos és hagyományos is) és okos eszköz beszerzésén. Ennek nagy előnye, hogy akár a megfigyelő fél is beszállhat a játékba és irányíthatja az eszközt. Partnerrel és egyedül is létrejöhet egy aktus, ami során 2 nő esetében jó szolgálatot tehet egy dupla dildó. Hagyományos férfi-nő felállásban pedig egy szexi akciókamera hozhatja meg az áttörő sikert.

Előnyök és hátrányok

Előnyei és hátrányai egyaránt vannak a webkamerázásnak, de érdekes módon több az előny, mint a hátrány.

Előnyök:

  • Nemi fertőzés kizárva, kivéve, ha partnerrel megy a show
  • Rugalmasan kereshető aránylag sok pénz
  • Kötetlen munkaidő
  • Nincs negatív élmény, és bármikor ki lehet szállni a videóból

Hátrányok:

  • Vigyázni kell a kamu oldalakkal, amik lehúzhatják a dolgozót
  • Nehézkes a kifizetés jó néhány oldalon
  • Ami egyszer a világhálón köt ki, az ott is marad. Ezzel érdemes vigyázni!

Hogy megéri-e vagy sem, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, de jó, ha alaposan felkészülsz, hogy ne verhessenek át!

Kapcsolódó cikkek