Kedveskedj emlékezetes ajándékkal!

Megosztás

Mindenkinek van bakancslistája. Ha nem is így hívja, de természetes, hogy vannak olyan dolgok, amiket még meg szeretne tenni életében. Ez lehet teljesen egyszerű és hétköznapi dolog, de akár egy nagyobb volumenű, sok szervezést igénylő álom is. Ma bemutatunk néhány élményt, amit az emberek többsége szeretne még megélni!

A levegő csábítása

Vannak azok az emberek, akik a repülés elkötelezett hívei, míg mások már a második emeleten is szédülnek. Persze akadnak olyanok is, akik a kettő között lavíroznak, és egy részüket izgatja, hogy milyen lehet repülni, míg a másik részük elborzad már a gondolattól is.

Ennek ellenére az emberek jelentős részének a bakancslistáján szerepel, hogy valami módon repüljön.

Repülhetünk akár hőlégballonnal, repülővel, helikopterrel, de akár mindezek nélkül is, hiszen a akár tandemugrásra is van lehetőség, sőt, akár a bungee jumping is ránk várhat. Ugye, hogy nem olyan rémisztőek? A Meglepkék bakancslistás élményei között biztosan mindenki megtalálja a legvonzóbb ajánlatot!

4 kerékkel a földön

A száguldás szerelmeseinek is tartogatunk meglepetéseket, hiszen nem akármilyen élmény egy sportautó vezetése. Kedved szerint válogathatsz az autók között, csak meg kell találnod hozzá a megfelelő szolgáltatót. Versenypályán is próbára teheted magad, de ha inkább az utakon döngetnél egy bivalyerős géppel, annak sincsen akadálya. Sőt, még egy óriási monstrummal is kilapíthatsz egy másik autót, ha van hozzá merszed. Azt tudtad, hogy egy Lamborghini Gallardoval akár 300 km/h-val repeszthetsz? Na jó, nem a városban, de egy megfelelően hosszú reptéri kifutón biztosan.

Bár nem négy kerék, de egy lánctalpas tank vezetése sem egy hagyományos élmény. Militarista beállítottságúaknak szinte kötelező!

A lövések hangjai

Természetesen nem mehetünk el szó nélkül a célbalövés mellett sem. Mióta ember létezik, azóta érdekli az élet kioltása, de jó hír, hogy ezeknél az élményeknél ennek közelében sem lehetsz. Elég egy strapabíró ruházat, egy fülvédő, egy szemüveg és néhány igazán különleges fegyver, amikből jó néhány célzott lövést adhatsz le a lőlapra. Kipróbálhatod, hogy milyen mesterlövésznek lenni, és az esetek többségében még a mai, rendőrségnél rendszeresített fegyvereket is kipróbálhatod. Ha pedig inkább a nagyobb fegyverek izgatják a fantáziádat, akkor számos olyan opció vár, ahol csak puska és hasonló szépségek várnak!

Most csak egy elenyésző részét emeltük ki a bakancslistáknak, ám ezeken kívül számtalan élmény van, amire vágyunk. Hogy mire? Azt döntsd el te, és ne habozz, találd meg a megfelelő helyet, ahol valóra válthatod!

Kapcsolódó cikkek