Digitális készülékek a szemet gyönyörködtető látványért

Megosztás


A mai modern digitális készülékek segítségével nagyon könnyen megláthatjuk az igazán szép dolgokat a világban. Ráadásul nemcsak egyetlen alkalommal nyílik erre lehetőségünk, hanem ahányszor csak akarjuk.

A nagy felbontású kamerák segítségével ugyanis ma már olyan elképesztő minőségű filmeket tudunk felvenni, amelyek szinte bármelyik moziban megállnák a helyüket. Ha pedig kicsit szeretnénk elrugaszkodni a valóságtól, akkor egyetlen szemüvegre van csak szükségünk, és máris a virtuális térben találjuk magunkat.

Rövid bejegyzésünkben tehát egyfajta ízelítőt kívánunk adni az Elektrikstore.hu webáruházában található digitális eszközök pazar választékából.

Kamerák és a hozzájuk kapcsolódó tartozékok

Napjainkban már nemcsak a klasszikus értelemben vett kamerával lehetséges jó minőségű felvételeket készíteni. Egyrészt a legtöbb okostelefon kamerája bőven megfelelő felbontást kínál a saját célra történő filmfelvételhez, másrészt a digitális fényképezőgépek kamerája is magas minőséget képvisel.

Készítsünk tehát felvételeket akár a családi albumba, töltsünk fel vlog bejegyzéseket a YouTube csatornánkra, vagy helyezzünk el kamerát az autónkba, az Elektrikstore.hu webshopjában megtaláljuk mindazt, amire szükségünk van.

Nem beszélve azokról a kiegészítőkről, amikre az élvezhető kép- és hangminőség szempontjából szükségünk lehet. Vásárolhatunk ugyanis olyan világító endoszkópot, amelynek a segítségével az igazán szűk helyeket is el tudjuk érni. De beszerezhetünk olyan képstabilizátorokat is, amelyeknek az alkalmazásával a menet közben felvett videók esetében sem mozdul majd el a kép.

Virtuális valóság a magasabb szintű szórakozásért

Habár a napjainkban elérhető mozifilmek és konzolos játékok már káprázatos képi világot képesek megformázni, bizony még ezt is lehet fokozni. Mégpedig virtuális rendszerek, illetve szemüvegek segítségével.

A virtuális eszközök alkalmazásával ugyanis akár egy játék közben, akár egy filmet nézve pontosan úgy érezhetjük magunkat, mintha mi is a helyszínen tartózkodó aktív szereplői lennénk a cselekménynek. Lenyűgöző élmény, az egészen biztos.

Digitális képkeret a legszebb emlékek felidézéséhez

Ki ne szeretné időnként fellapozni a családi albumot, és felidézni a legszebb ünnepek, közös nyaralások és jeles napok kellemes emlékeit? Most lehetőség nyílik arra is, hogy mindezt digitális formában is meg tudjuk tenni.

Mégpedig egy digitális képkeret segítségével. Egészen egyszerűen működik, mindössze a készülék memóriakártyájára kell a kedvenc fotóinkat feltöltenünk. Ha ezzel megvagyunk, akkor helyezzük el a képkeretet a lakás egy tetszőleges pontján, kapcsoljuk be, ő pedig szép sorban meg fogja nekünk mutatni az összes számunkra olyannyira kedves fotókat.

Kapcsolódó cikkek