Gyakorlat teszi a mestert – az öntapadós fólia használata

Megosztás


Nem is gondolnánk, hogy saját kezűleg mennyi mindent fel tudunk újítani otthonunkban! Ahhoz, hogy lakókörnyezetünk megszépüljön, új és modern külsőt kapjon, nem kell nagy költségekbe vernünk magunkat. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy kissé kopott, divatjamúlt bútoraikat lecseréljék. Ráadásul miért is cserélnénk le használati tárgyainkat, pusztán azért, mert kissé veszítettek régi fényükből? Egy szekrénysor, egy konyhapult, egy fürdőkád oldala az igénybevételnek köszönhetően, az évek során lassan elhasználódik. Ettől még szerkezetük kiváló maradhat, csak a külső megjelenésben szükséges egy kis megújulás.

A sokarcú öntapadós fólia
A Fóliás Jucinál kapható öntapadós fólia alkalmazása látványos és modern megoldás. Használata egyszerű és gyors, ráadásul a fóliák felhelyezéséhez nem kell szakember közreműködését kérni. Valóban házilag, saját kezünkkel végezhetjük a fóliázást. Az öntapadós fóliák számos méretben és színben elérhetők.
A lakás bármelyik helyiségébe könnyedén találhatunk megfelelő fóliát. A bútor fedése mellett padlóra, illetve ablakra való fóliák is a kínálat részét képezik. A széles termékpaletta és a felhasználási területek sokszínűsége miatt, gyakorlatilag otthonunk minden szeglete megújítható. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az Otthonszépítő Online Csomag.

Mi találunk a csomagban?
Az Otthonszépítő Online Csomag egy egészen különleges oktató videó sorozat. Egy panellakás teljes felújítását követhetjük nyomon. A padlótól a falakon át, a bútorokon és konyhaszekrényen keresztül, a fürdőszoba is teljes átalakuláson ment keresztül. Az öntapadós fóliák közül a fahatású bútorfólia és a 3D hatású csempematrica kiemelt szerepet kapott a felújítás során. Alkalmazásukkal egy tipikus panellakásból modern és letisztult stílusú otthon született.
A négy napos felújítást rögzítették, és a videók segítségével az összes munkáról, a technikákról, az alkalmazási területekről is teljes képet kapunk. A 11 részes sorozattal az elméleti tudást a gyakorlatban használva láthatjuk. A videók megtekintésével mi magunk is, könnyedén, szakember nélkül vághatunk bele otthonunk felújításába.

Otthonszépítés házilag
A videók bemutatják, hogy hogyan fóliázzunk íves felületet és sarkokat, de beépített szekrény, konyhapult és háztartási gépek fóliázásáról is gyakorlati útmutatót kapunk. Megtudhatjuk azt is, hogy a munkákhoz mennyi fólia kell, illetve milyen eszközökre lesz szükségünk a fóliázás során.
Azoknak, akik rögtön szeretnék ki is próbálni a videókban látottakat, azoknak a bővített, teljes Otthonszépítő Csomagot ajánljuk. Ebben a csomagban a videók mellett számos termékmintát találunk, és a fóliázáshoz szükséges eszközök, simító és szike is a szett részét képezik.

Kapcsolódó cikkek