Invito telefon!

Megosztás


Milyen jó is lenne, ha ilyen egyszerűen magunkhoz repíthetnénk a telefonunkat! Ha a rendrakás is csupán néhány apró pálcasuhintásból állna… Ha a mosatlan edények maguktól tisztulnának meg, majd repülnének be a szekrénybe szépen sorban, egymás után… A Harry Potter-féle varázsigék bizony igencsak megkönnyítenék a mindennapjainkat…

A leghasznosabb varázsigék

Elgondolkodtál már azon, hogy melyek azok a varázslatok, amik leginkább megkönnyítenék a mindennapjaidat? Mi összeszedtük a szerintünk 4 leghasznosabb igét, és melléjük egy-egy példát is:

1. Baziteo: a növesztő varázsige

Mikor lehetne használni? Mi lenne, ha az a szülinapi tábla csoki kitartana egy évig? És ha a sajtburesz tripla akkora lenne?

2. Arresto momentum: ami mindent és mindenkit megállít

Gondolj csak bele! A kedvenc bögréd sose törhetne el, az úton bármikor átmehetnél, nem törődve a forgalommal, a boltban nem vehetné el a néni előled az utolsó Túró Rudit!

3. Invito

Talán a legegyértelműbb varázslat. Soha semmiért nem kellene felállni, nem kéne otthagyni a filmet se, hogy hozz a konyhából még egy tál popcornt. Nem kéne soha semmit keresgélned, hiszen a kámforrá vált telefont, kulcscsomót és minden mást egyszerűen odarepítené a kezedbe.

4. Legilimens

Ezt sem kell túlmagyaráznunk, igaz? Minden vizsga ötös lenne, hiszen beleláthatnál a tanár fejébe…

Varázslatos védelem minden Potterheadnek

Patrónusi védelemmel szeretnéd ellátni a telefonodat? A kis szerkezet, amit minden nap magaddal cipelsz, bárhová is mész. Ami mindent tud rólad, amiben feljegyzéseket, órák anyagát, fontos dátumokat tartasz számon. Ami vigyáz a legkirályabb képeidre, akár hiszed, akár nem, akkora védelemre szorul, mint a varázslók, ha dementorral találkoznak.

A telefon számára egy esés éppen olyan, mint a nagy lelket kiszívó sötét lények. Már a csapból is szinte az folyik, hogy a telefonoknak szükségük van védőtokra és kijelzővédőre. Sajnos azonban a kínai oldalakról beszerzett darabok annyira képesek védelmezni a telefonod, mint amennyire Hagrid süteményei ehetőek.

Sajnos a telefonok rossz szokása, hogy minden áron a lehető legtöbbször szeretnének hatalmasat pacsizni a betonnal, a küszöbbel, a padlóval. Egy rendes védelmező tok nélkül ez az esemény sajnos minden esetben hatalmas károkat tud okozni az okostelefonokban, amelyeknek a javítása gyakran többe kerül, mint maga a telefon.

Az INFINITY Tokok Harry Potter tokjaiban és a náluk elérhető kijelzővédőkben nyugodtan megbízhatsz, ezek akár éveken át hűen harcolnak majd minden ütközés és karcolás ellen, tökéletes állapotban megőrizve a telefonod.

Ne feledd azonban, hogy a telefontokok között az ízlésednek leginkább megfelelőt kell választanod, hiszen a telefontok sok dolgot fejezhet ki. Egy igazi Potterheadhez nyilván egy háza színeiben pompázó darab vagy egy igazán Roxforti mágushoz illő kivitel illik leginkább!

Ha valami másra vágysz…

Ha esetleg a már létező dizájnok között egyet sem találtál, ami igazán elnyerte volna a tetszésedet, ne habozz küldeni nekik egy internet-baglyot, segítenek megvalósítani az ötletedet!

Kapcsolódó cikkek