Rendezvények időszaka

Megosztás


Megjött az ősz, sőt, már a nyakunkon a tél is. A karácsonyi ünnepek közeledtével a rendezvények száma ugrásszerűen megnő. Főként elmondható ez a céges rendezvényekről, de a családi és baráti találkozók száma is jóval magasabb, mint a nyár közepi nyaralós időszakban.

A rendezvény jellege

A rendezvény szervezés tekintetében meghatározó a rendezvény jellege, az azon résztvevők száma, és az alkalom, amelyből az a rendezvény megszületik. A rendezvény jellegétől függetlenül ideális, ha a helyszín és az ellátást biztosító étterem egy fedél alatt helyezkedik el.

Magán és céges rendezvények, karácsonyi találkozók és vacsorák, de egy kisebb születésnapi buli vagy esküvő, csapatépítők, tréningek fő meghatározója az ellátás minősége és annak színvonala.

Rendezvényhelyszín

A helyszínválasztás szempontjából ideális, ha az étterem és annak rendezvénytermei mellett képesek még valamilyen extra egyedülálló kiegészítő szolgáltatás nyújtására. Az egyedi környezet és a mellékelt szolgáltatás garantálja az esemény sikerességét. A legjobb megoldás az egyedi hangosítás és az igények szerint szabályozható világítás is.

Mindent összevetve ideális választás lehet a Rudas Bistro. Kisebb és nagyobb vacsorákhoz, állófogadásokhoz tökéletes, továbbá egyedi elképzelésektől sem rettennek vissza.

Szolgáltatásaik

Az étterem menüje a magyar és nemzetközi konyha fúziójára épül, de emellett természetesen az egyedi vagy még különlegesebb igényeknek is képesek megfelelni. A rendezvény programjai az étkezésen kívül kiegészíthetőek a fürdő szolgáltatásaival egyaránt. Így az esemény alkalmával a vendégei az 1500 méter mélyről feltörő Juventus termálvíz jótékony hatásait is élvezhetik.

Ennek során a tetőtérben a páratlan kilátást biztosító panoráma medence is a vendégei rendelkezésére állnak. A Rudas gyógyfürdő medencéiből, és teraszáról egyaránt a szemünk elé tárul a világörökség részét képező lélegzetelállító budai panoráma. Ennek az egyedülálló látványnak, az étterem felszereltségének és kiszolgálási minőségének köszönhetően a budapesti rendezvényhelyszínek dobogós helyezettjei közé sorolhatjuk.

Az általuk lebonyolított rendezvények során a résztvevőknek soha nem kellett csalódniuk semmiben. A világhálót, és a közösségi oldalak a rendezvényen résztvevők jobbnál jobb felvételeivel lesznek tele. Mind az esemény, mind annak a helye örökre bevési magát a rendezvényen résztvevők emlékezetébe. Az esemény szervezői és annak lebonyolítói pedig egy újabb pozitív tapasztalati élményt szerezhetnek.

Kapcsolódó cikkek