Milyen ajándékot válassz férfiaknak?

Megosztás

Azt mondják, hogy a nőknek ajándékot választani igazán nehéz eset. Nincs ez másként a férfiakkal sem, hiszen ha személyre szabott ajándékkal lepnénk meg valakit, ahhoz nem árt, ha jól ismerjük. Lássuk, hogy kinek mi lehet az ideális ajándék.

A főnök

Legyen szó szülinapról vagy éppen egy céges évfordulóról, a főnöknek szánt ajándékkal jobb, ha óvatosak vagyunk. Vigyázzunk, hogy ne legyen se túl nagy és értékes, de túl kevés sem. Ebben az esetben az arany középutat kell megtalálni, ami nem könnyű. Egy fényképpel díszített bortartó díszdoboz ideális választás lehet. Ha készült közös kép a legutolsó csapatépítőn, amin mindenki rajta van, érdemes azt bedobni, vagy akár a cég logója is lehet a díszítés. Amennyiben jó a viszony a főnökkel, akkor sikeres lehet egy “Legjobb főnök” vagy “Best boss” feliratos bögre vagy korsó.

A legjobb haver

Egy haver esetében nagyon jól szuperálnak a humoros opciók, mint amilyen egy tükör a “Hónap dolgozója” felirattal. Ha ezt már ellőtted, akkor következhet egy fényképes puzzle, ami valamelyik kedvencét ábrázolja. Sőt, egy fényképes bögrét sem fog visszautasítani, főleg, ha valami egyedi és vicces felirat vagy éppen kép díszíti.

Közeli férfi családtag

Közeli családtag esetén az ember nincs annyira meglőve az ajándékkal, de például egy fényképes bögrének az unokákról minden nagypapa örülni fog. Esetleg egy horgászni szerető unokatesónak remek választás lehet egy horgász logós egyedi, fényképes baseballsapka vagy egy nagy fogással készült póló.

Ha a sportolás szerelmese valaki, annak egy egyedi, fényképes kulacs igazán jó választásnak bizonyulhat.

A kedvesed

Ha nem akarsz sablon ajándékkal előrukkolni az évfordulón, akkor lepd meg valami eredetivel. Egy személyre szabott póló vagy éppen egy fényképes párna a legkedvesebb pillanatotokkal igazán szívet melengető ötlet.

Akkor sem kell ötlet nélkül maradni, ha a kedves párod imád a konyhában tevékenykedni. Egyrész jól becsüld meg, mert ritka az a pasi, aki él-hal a főzőcskézésért, neked pedig arany életed lesz, ha hagyod kibontakozni. Erre az esetre tartogattuk az egyik legkreatívabb darabot, méghozzá egy egyedi, fényképes kötényt, amire akár különleges feliratot is kérhetsz.

Esetleg nagy “kocka” a kedves úriember? Nincs más hátra, mint, hogy beszerezz neki egy igazán vagány, fényképes egérpadot és hozzá egy fényképes bögrét, amiből legalább a napi folyadékmennyiséget elfogyasztja.

Ugye, hogy nem olyan bonyolult a férfiaknak kreatív ajándékot választani? Nem kell más hozzá, csak egy jó ötlet, egy kis utánajárás, és készen is van a tökéletes ajándék férfiaknak.

Kapcsolódó cikkek