Az elektromos konvektor használatával járó előnyök

Megosztás


A modern fűtési megoldások iránt érdeklődők előbb vagy utóbb találkozni fognak az elektromos konvektorokkal is, mint lehetséges választás. Teljesen érthető az, ha egy ilyen fontos beruházás előtt az ember meg szeretne bizonyosodni az adott megoldás előnyeiről.

Minden bizonnyal kiemelt szempontnak számít az üzemeltetés költsége, a beszerelés bonyolultsága, valamint a készülék által biztosított meleg érzet mértéke, illetve ideje is.

Rövid bejegyzésünkben ezen szempontok szerint is igyekszünk megvilágítani az Elektromoskonvektorok.hu-nál kapható elektromos konvektorok tulajdonságait. A cikk elolvasása remélhetőleg hasznos segítség lesz, ha épp fűtési megoldás után zajlik a keresés.

Az elektromos konvektor használatának előnyei

Egyáltalán nincs szükség szakemberre ahhoz, hogy az elektromos konvektor beszerelése, illetve üzembe helyezése megtörténjen. Hasonlóan praktikus tulajdonságnak számít még a választható méret, illetve a kialakítás is. Egyaránt van lehetőség ugyanis álló, valamint falra szerelhető változat megvételére is.

Az üzemeltetés alacsony díjjal párosul, köszönhetően az energiatakarékos működésnek. Valamennyi készülék hőfok szabályozóval ellátott, lehetővé téve így a kívánt hőmérséklet elérését. Bekapcsolás után szinte másodperceken belül érezhető is a pozitív hatás.

Kisebb helyiségekben, illetve kiegészítő fűtésként alkalmazva nem is kívánhatna az ember jobb megoldást. A kora őszi hűvösebb estéken is egész bátran be lehet kapcsolni, és máris jobban érezheti magát a család.

Hasznos funkciók, amelyek könnyebbé teszik az életünket

Bizonyos elektromos konvektorok időzítővel is el vannak látva. Ennek köszönhetően akár heti fűtési programot is be lehet állítani rajtuk. Így a készülék automatikusan bekapcsolhat fél órával azt megelőzően, hogy a családtagok hazaérnének a munkából vagy éppenséggel az iskolából.

Bizonyos készülékek egyúttal pormentesek is. Ennek köszönhetően a működésük nem jár együtt az égett por szagával, egyúttal az allergiások tüneteit sem erősíti fel.

Elektromos konvektorok nagyszerű ár-érték aránnyal

Érdemes kiemelni a BEHA L5 elektromos konvektort, ami 20 centiméteres magasságának köszönhetően egy normál radiátorhoz képest jóval kisebb helyet foglal.

Szintén kitűnő ár-érték arányú megoldásnak számítanak a STIEBEL ELTRON CNS 250 elektromos konvektorok, amik azokban a helyiségben is remekül megállják a helyüket, ahol más fűtési rendszer nem áll rendelkezésre. Így irodákban vagy raktárakban is remek választást jelentenek.

Az ADAX Neo konvektorok pedig látványra is gyönyörűek, szinte már a lakás díszeiként is funkcionálnak. Egyúttal a leginkább energiatakarékos készülékek közé tartoznak, a rajtuk lévő LCD kijelzőn pedig könnyedén be tudjuk programozni a kívánt hőfokot.

Kapcsolódó cikkek