Mit érdemes tudni az Eukanuba tápokról?

Megosztás

Amikor kedvencünknek keresünk eledelt, több szempontot is mérlegelünk. Hiszen magunknak és gyermekeinknek is úgy választunk ételt, hogy a lehető legegészségesebb és legtáplálóbb legyen, így a négylábú családtagok sem kivételek ez alól.

A három legfontosabb dolog, amit figyelembe véve fogsz kutyatápot választani: az egyik, hogy minőségi alapanyagokból készüljön, a kutya minden igényét kielégítse, egészséges legyen és természetes alapanyagok felhasználásával készüljön, melynek minden egyes alkotórészét a kutya meg tudja emészteni és semmiképp se tudjon ételintolerancia kialakulni.

A másik, hogy a kutyatáp gyártása során figyelembe vegyék a kutyák egyedi igényeit, súlyát, korát és aktivitását. Nem ugyanaz a tápanyag igénye egy kistestű kutyának, mint egy óriási méretűnek.

A harmadik, de nem utolsó szempont, hogy tisztában legyenek azzal, hogy mire van szüksége egy kölyök, egy felnőtt és akár egy idős kutyának is. Ugyanis ezek mind-mind más életszakaszok egy kutya életében, amikor eltérő tápanyagokra van szüksége. Az Eukanuba tápok egész kölyökkortól időskorig szolgálják a kutyák igényeit.

Ha mindhárom szemlélet fontos számodra, akkor az Eukanuba tápok között biztosan megtalálod kutyádnak a megfelelőt.

Fontos a fehérjeforrás

Az Eukanuba tápok mögött sok tízévnyi kutatás áll, amely idő alatt a lehető legjobban igyekeztek feltérképezni a kutyák igényeit. Mivel a kutyák elődei ragadozók voltak, így nagy hangsúlyt fordítanak az ételek hústartalmára, mindamellett, hogy megfelelő fehérjeforrást legyen biztosított az eb számára.

Először is fontos tisztában lenni azzal, hogy a kutyák számára a növényi fehérjeforrás nem elég kielégítő, épphogy csak az életben maradáshoz elég nekik. Ha a legjobbat akarod a kutyádnak, akkor mindenképp állati eredetű fehérjében gazdag eledelt válassz neki. Az Eukanuba tápjai főleg bárányt és csirkét tartalmaznak, ezzel biztosítva kedvenced hosszú és boldog életét.

Az Eukanuba tápok minden igényt kielégítenek. Minden korosztályra gondoltak, hogy senkinek ne kelljen nélkülöznie, és a minőségi táplálék a kutyádat elkísérhesse egész élete során.

Így már egész kicsi korától biztosítani tudod neki a legfinomabb falatokat, amiért ő mindig nagyon hálás lesz, és hosszú, boldog élete lehet melletted, biztosan elégedett lesz vele.

Az Eukanuba tápok nem tartalmaznak mesterséges színezéket, ízfokozókat és mesterséges aromákat.

Ha fontos számodra, hogy kedvenced a legkiválóbb tápanyagforrást kapja, ami adalékanyag-mentes, de tápanyagdús, akkor a Kutyakajas.hu-tól beszerezhető Eukanuba kutyatápok között minden bizonnyal meg fogod találni a számára megfelelőt. A kutyád minden részét meg tudja emészteni. Különböző életszakaszaiban sem kell kísérletezni az újabb és újabb tápokkal, hiszen az Eukanuba termékei elkísérhetik egész élete során.

Kapcsolódó cikkek