Rieker, a német minőség

Megosztás

1874-ben Heinrich Rieker egy vállalatot alapított, egy Tuttlingen nevű kis városkában. A jelenlegi irányító az alapító ükunokája, Markus Rieker. Az elmúlt időszakban Németország egyik legjelentősebb cipőgyártói közé került, ugyanis világmárka lett közel 50 országban, a termelés pedig évente megközelíti a 20 millió párt.

A kézzel varrt, (anflechter) technológia alkalmazása terén piacvezető pozíciót ért el. A kollekciók a hétköznapi viselethez igazodnak, valamint minden korosztály számára elérhetőek.

Az ANTISTRESS-ről röviden

A Rieker márka sikerének kulcsa a minőség és kényelem. A cipők mindegyike egy úgynevezett “ANTISTRESS” tulajdonsággal rendelkezik. A fejlesztésnél az adta a fő szempontot, hogy a lábfejben számtalan idegvégződés található. Ez kihat az egész testre, ezért fontos és elengedhetetlen dolog a teljes komfortérzet a márka cipőinek viselésekor.

Két fajta „ANTISTRESS” tulajdonságot figyelhetünk meg: az első, az évszázados tapasztalatok alapján kialakult úgynevezett kaptaforma, amely azt jelenti, hogy a márka cipőiben 30%-kal több hely van, mint más, hasonló típusú lábbelikben. Ez nagyon fontos azoknak a vásárlóknak, akiknek bármiféle problémájuk van a lábfejükkel, lábujjaikkal (pl.: bütykök). A második, a speciális poliuretánból készült talp, amelynek nagyon nagy hajlékonysága és rugalmassága van. Alátámasztja a lábfejet, ezzel együtt biztosítja a gerincünk védelmét. A cipők páronként 20-25 dkg-ot nyomnak, tehát pillekönnyűek.

Már az első használat során észrevehetjük, hogy ezek a lábbelik nem hasonlíthatóak össze más cipőkkel, ugyanis úgy érezhetjük, mintha nem is hordanánk semmit a lábunkon. Fontos még tudni, hogy a bőr felsőrésszel készült darabok tisztítása speciális eszközöket és tisztítószereket igényelnek.

Ez a cipőmárka magában foglalja az összes olyan tulajdonságot, amit egy cipőtől szeretnénk elvárni. Ha ezt a márkát választjuk, akkor biztosan nem fogunk csalódni, bármelyik modellről is legyen szó.

Hol tudjuk megvásárolni?

És hogy hol is érdemes beszerezni a Rieker cipőt? Ajánljuk nektek a LifeStyleShop webáruházat, ahol széles választékkal tekintheted meg ezeket a lábbeliket. Női, férfi, gyerek modelleket kínálnak, sportos, elegáns, alkalmi vagy utcai, hétköznapi viseletre, cipő, papucs, szandál, csizma kivitelben. A lényeg, hogy alaposan válasszuk ki a méretet, mert ha nem megfelelő a lábbeli nagysága, akkor nem biztos, hogy az elvárt kényelem bekövetkezik. Reméljük, megtetszett nektek a Rieker márka. Próbáljátok ki a modelljeit, nem fogtok csalódni, hiszen ennek a márkának a célja, hogy a lehető legjobb cipőket állítsák elő, valamint a stílusos megjelenés mellett a kényelem is roppant fontos számára.

Kapcsolódó cikkek