Így kereshetsz pénzt gamerként

Megosztás

Sportoló, digitális állatokkal pénzt keresni? Bármilyen hihetetlen is, ma már erre is van lehetőség. Itt az idő, hogy kibővítsük a látásmódunkat! Nem lehetetlen akár több száz dollárt is megkeresni óránként, kellemesen, játék közben. Nézzük a részleteket!

Pár szó az AEY Metaverse Guild használatáról

Egy színtiszta magyar projektről van szó. A fantasztikus ötletüknek, valamint a briliáns kivitelezésnek hála ma már rajonganak értük a befektetők. Nem is csoda, hiszen a play-to-earn játékok és a nyüzsgő közösségük segítségével rengeteg követőre találtak a játékos társadalmon belül. 

A különböző médiumok nem győzik dicsérni az általuk támogatott, blokklánc alapon működő játékokat. Ezen nem is érdemes meglepődni, hiszen azelőtt még nem látott megoldásaikkal sikerült maradandót alkotni a kriptojátékok világában. 

Az az élményszint, amit például az Axie Infinity során átélhetünk, kiemeli azt az addigi játékok sorából. A játék egyszerre képes megadni nekünk a kikapcsolódás és a pénzkereset okozta élményeket. Teszi ezt pontosan úgy, ahogyan azt a kitalálói elképzelték. Így nem kell naponta bitcoin tippeket olvasnunk, ha profitot szeretnénk realizálni a kriptovaluták világában.

Hogyan kereshetünk pénzt szórakozással?

A két fiatal alapító, Engelhardt Márk és Balogh Ádám előzetesen hangalapú programok feltalálásával foglalatoskodott. Ezt követően kezdtek elmerülni az NFT-k és a metaverzum világában. Az újítás az volt, hogy a kevesebb pénzzel rendelkező érdeklődők részére is elérhetővé tegyék a blokkláncon működő játékok kipróbálását. Ez a játékok kölcsönzése során tud megvalósulni, így elkerülhető, hogy kisebb vagyonokat kelljen fizetnünk, ha át szeretnénk élni az ezzel kapcsolatos élményeket vagy profitálni szeretnénk a play-and-earn játékok nyújtotta lehetőségekből. 

Az AMG DAO tulajdonképpen egy klánhoz hasonlatosan működik. Az alapítók megszerzik helyettünk a játékon belüli tevékenységekhez elengedhetetlen eszközöket, erőforrásokat és karaktereket. Amint ezeket használatba vesszük, már el is kezdhetjük a játékot. Ilyenkor már csak azzal kell foglalkoznunk, hogy ott megfelelő eredményeket érjünk el, mert az ezért biztosított jutalom is biztosítva van számunkra. Ahhoz, hogy nekik is nyereséges legyen ez a folyamat, a munkabérünk kisebb részét, körülbelül egyharmadát a startup számára kell átadnunk.

Játék közben igazából kriptovaluta bányászatot végzünk. A profitunk, a bányászott kriptopénzek tőzsdei árfolyamától is függ, így nem árt azt is figyelemmel kísérni. 

Így csatlakozhatunk

Ha csatlakozni szeretnénk az AMG-hez, nincs más dolgunk, mint felkeresni az oldalukat, csatlakozni a discord csatornájukhoz, tájékozódni arról, hogy melyik játék lenne számunkra a megfelelő, majd követni az oldalukon található utasításokat, és már kezdődhet is a játék! A rejtett költségektől nem kell tartanunk, mindent transzparensen kezelnek, azzal viszont számolnunk kell, hogy egy minimum napi kriptovaluta mennyiséget ki kell bányászni, ha meg szeretnénk élni ebből a hobbinkból. Dehát játszva pénzt keresni inkább élvezet, mit kemény munka.

Kapcsolódó cikkek