A WiFi kaputelefon által kínált előnyök

Megosztás


A WiFi kaputelefon annak a hihetetlen mértékű technikai fejlődésnek a vívmánya, amely a szemünk láttára megy végbe. A negyedik ipari forradalom keretei között ugyanis egyre több olyan eszköz fog a rendelkezésünkre állni, amelyek jelentősen meg fogják könnyíteni a hétköznapjainkat.

A WiFi kaputelefon túlmutat a hagyományos kapunyitó eszközök megoldásain, és egészen új szintre emeli a beléptetés folyamatát. Nagyszerű szolgálatot tehet akár professzionális irodai vagy gyári környezetben, de társasházakban vagy családi ingatlanoknál is remekül ki lehet használni az előnyeit.

Jelen bejegyzésünkben kicsit részletesebben is rávilágítunk tehát a DEFLOC-nál kapható WiFi kaputelefon használatára, illetve a hozzáadott értékére is.

Vezetékre nem is lesz szükség a működtetéshez

A hagyományos értelemben vett kaputelefonok legnagyobb hátránya az, hogy vezeték nélkül nem működnek. Ez a tulajdonságuk már a beszerelésüket és az üzembe helyezésüket is körülményesebbé teszi.

Méghozzá olyannyira, hogy szakember segítsége nélkül szinte lehetetlen küldetésnek számít a beépítés. Szakszerűen kell ugyanis megoldani a vezetékek elhelyezését és összekötését annak érdekében, hogy a működés megoldott legyen, emellett pedig a biztonsági előírásoknak is sikerüljön megfelelni.

A WiFi kaputelefon kapcsán viszont nincs szükség szövevényes vezeték hálózatra. Mindössze egy stabilan működő internetkapcsolat szükséges ahhoz, hogy az eszköz megbízhatóan képes legyen tenni a dolgát.

Ha rendelkezésünkre áll egy modern okostelefon, akkor sokkal egyszerűbbé válnak a dolgok

A WiFi kaputelefon a hozzá kapcsolódó alkalmazás, illetve egy okostelefon segítségével képes betölteni a teljes funkcióját. A készülék vásárlásával kapunk egy kompatibilis mobil applikációt, amelynek letöltésével és regisztrációjával már helyzetbe is tudjuk hozni a kaputelefont.

Ha pedig valaki a bejárati ajtónál várakozva megnyomja a csengetést jelző gombot, a készülék máris működésbe lép, és a telefon kijelzőjén láthatjuk is a várakozó személyét. Egyetlen gombnyomás segítségével kapcsolatba is léphetünk az ajtónál tartózkodóval, és be is tudjuk őt engedni az épületbe.

A WiFi kaputelefon által kínált előnyök

Az eddig leírtakból minden bizonnyal világossá vált, hogy a WiFi kaputelefon legnagyobb hozzáadott értékének a kényelem számít. Ez egyaránt igaz a beüzemelésre, valamint a használatra is.

A beszereléshez ugyanis egyáltalán nincs szükség vezetékre, egyúttal szakembert sem feltétlenül kell hívni hozzá. Ami pedig a használatot illeti, ahhoz kizárólag egy stabil okostelefon és WiFi kapcsolat kell, és akár a kanapén ülve is kezelni tudjuk a kaputelefont.

Kapcsolódó cikkek