Otthonunk a nyugalom szigete

Megosztás

A nyugodt, békés otthon mindannyiunk alapvető igénye. Egy rohanó, dolgos hétköznap után jól eső érzés hazaérni, ezért is élvez prioritást az életünkben a magánszféra védelme. Biztonságot nyújtó otthonunkban igazán önmagunk lehetünk, elengedhetjük magunkat, és felhőtlenül élvezhetjük a saját életterünkben eltöltött minden egyes percet.

Ha már van családunk, akkor különösen fontos, hogy ingatlanunk megfelelő védelemmel rendelkezzen, így nyugodtak lehetünk gyermekeink biztonsága felől is. Sokféle biztonsági megoldás közül választhatunk, de mit sem ér a kamerarendszer vagy a riasztó, ha ingatlanunk nyílászárói nem szolgálják biztonságunkat.

Biztonsági bejárati ajtó

Egy régi bejárati ajtó, egy rosszul záródó ablak, egy elvetemedett teraszajtó mind kockázati tényezőt jelent, ha otthonunk védelméről van szó. Sajnálatos tény, hogy ma Magyarországon, a betörések jelentős részét a bejárati ajtón keresztül követik el. Ennek elsősorban az az oka, hogy a betörők igen fejlett technikákkal dolgoznak, és a sokszor silány minőségű bejárati ajtókat játszi könnyedséggel feltörik.

A zárak, a tok és az ajtólap szilárdságán is sok múlik, ahogy lényeges a bejárat stabilitása és a precíz beépítés is. A bejárati ajtó minőségén nem érdemes spórolnunk: egyszeri beruházással betörésbiztos bejárati ajtónk lehet. Biztonsági bejárati ajtóval nyugodt lehet az álmunk, és ha távol járunk otthonunktól, akkor sem kell aggódnunk értékeinkért.

Az ajtó tulajdonságai

Ahány otthon, annyi bejárat. Egyedi, biztonsági fém ajtó kiválasztásakor Ön dönthet leendő ajtaja felszereltségéről, méretéről és színéről. 12 féle betörésvédelmi biztonsági felszereltség választható a fémajtókhoz: az ajtó 3-6 mobilis és 3 fix csapozata 3 különálló, betörésbiztos zárral működik. Az ajtótok körkörös zártszelvény, mely ellenáll mindenfajta feszegetésnek. Az acéltáblának köszönhetően az ajtólap betörhetetlen.

Közel 70-féle színből választhat, ráadásul a két oldalon eltérő színezést is kérhet. A különböző színezés lehetővé teszi, hogy zárt lépcsőház esetén ne bontsuk meg az egységes folyosói képet, de lakásunk belső színharmóniájáról se kelljen lemondanunk. A szín mellett különféle mart mintázatokból is választhatunk, illetve üvegbetétek, bevilágító ablakok is kialakíthatók.

További jellemzők

A biztonsági bejárati ajtó az egyedi külső és a maximális biztonságtechnikai felszereltség mellett számos egyéb kedvező tulajdonsággal bír. A minőségi anyagok és a gondos kivitelezés hosszú élettartamú ajtókat biztosít. A rozsdamentes, nedvességálló felület ellenáll a karcoknak, színe nem fakul és könnyen tisztán tartható.

Hőszigetelés szempontjából is remek befektetés a biztonsági fémajtó. A lépcsőházi zajokat is kiválóan szűri, kiváló hangszigetelő. Akár tömör, akár biztonsági üvegbetétes ajtót választ otthonába, a betörésbiztos bejárati ajtó tökéletes védelmet nyújt!

Kapcsolódó cikkek