Segítő kezet nyújt a kezdő vállalkozásoknak az ózdi önkormányzat

Megosztás

Kedvezményesen tudják bérbe venni az ózdi önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanokat a kezdő vállalkozások, számolt be róla közösségi oldalán Janiczak Dávid polgármester.

Régi programpontja valósul meg Janiczaknak azzal a kezdeményezéssel, amellyel az idén alakult, vagy éppen alakulás előtt álló vállalkozásokat, gazdasági társaságokat kívánják támogatni. A támogatás az első két évre szól, s a lényege, hogy a vállalkozások kedvezményesen tudják bérelni a helyiségeket az első két évben.

Janiczak megjegyzi, “a helyiség után fizetendő óvadék a bérleti díjhoz igazodik, így a működés kezdetén az óvadékfizetési kötelezettségre is vonatkozik a kedvezmény.”

Különböző ingatlanok, helyiségek bérelhetők, így például van köztük 23 négyzetméteres iroda, 30 négyzetméteres üzlet, de olyan, egykori étteremként funkcionáló egységek is megtalálhatók a listában, melyek alapterülete meghaladja a 200 négyzetmétert.

Bővebb felvilágosítás a az Ózdinverst Kft-nél kérhető ügyfélfogadási időben, így hétfőn, szerdán és pénteken.

Janiczak Dávid

💙KEZDŐ VÁLLALKOZÁSOKAT ÖSZTÖNZŐ KEDVEZMÉNYES HELYISÉGBÉRLET Egy régi programpontomat sikerült most megvalósítani, ami a kezdő vállalkozásokat segíti: 🤝Ózd Város Önkormányzata és az ÓZDINVEST Kft….

(kiemelt kép: viszlaiepitesz.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek