Új fagyizó nyílt a Selyemréten, az Édes Morzsám

Megosztás

Kicsit eldugott, mégsem megtalálhatatlan helyen kell keresni a város legújabb fagylaltozóját, ahová megéri betérni és kipróbálni a karamellás vagy éppen a tejszínes fagylaltot.

Habár nem egy főutcán nyitotta meg kapuit az Édes Morzsám, nem nehéz megtalálni. A selyemréti villamosmegállótól nem messze, a MÁV-rendelőintézet mögött, egészen pontosan a Zielinski Szilárd úton várja vendégeit ez a kis fagylaltozó.

A korábban Szikszón, a Garbóczi cukrászdát üzemeltető tulajdonos a közösségi oldalán elárulta, egy mini-Garbóczit sikerült megnyitnia Miskolcon, ahol kapható a korábban közkedvelt karamellás és tejszínes fagylalt is.

A különböző ízesítésű fagyikon kívül hűsítő italok, édességek is kaphatók, valamint sütemények és torták is elérhetőek. Utóbbiak egy részéről a tiszaújvárosi Castello gondoskodik, de saját recept alapján készült desszertek is fogyaszthatók. Egyelőre leülni még nincs lehetőség, a tervek szerint azonban nemsokára néhány asztallal és székkel gazdagodik a fagylaltozó környéke.

Minden olyan áron kapható, mint bárhol máshol, egy gombóc fagyi például 500 forint. Ugyan a kínálat nem a legszélesebb, de a klasszikus ízek mellett mindentől mentes vanília is fogyasztható, és még finom is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek