Hármas halál: mindhárom ember holttestét megtalálták, akik Tokajnál tűntek el

Megosztás

A keresés kezdetén is sejthető volt, hogy nagy lehet a baj, végül mindhármukat megtalálták, sajnos egyiküket sem élve.

A Borsod24 is beszámolt róla korábban, hogy nagy erőkkel keresték azt a három embert, akik hétfőn este tűntek el Tokajban a Tiszában. Azóta bebizonyosodott az akkori sejtés, hogy egy 16 éves lányról, egy 17 éves fiúról és egy 50 éves férfi rokonukról volt szó, akiknek a parton egy németjuhász kutya őrizte a ruháikat és értékeiket.

Az eltűntek felkutatásában a borsodi rendőrök mellett a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai is részt vettek. A keresésben továbbá különböző társszervek és civilek is aktívan közreműködtek. 15 óra körül a férfi rokon férfi holttestét megtalálták a rendőrök az eltűnés helyszínének közelében, a két fiatalt akkor még mindig keresték. 

Sajnos a harmadik eltűnt is életét vesztette.

Posta György szívszorító posztban köszönt el az áldozatoktól. “Megtalálták annak a három embernek a holttestét, akik tegnap délután tűntek el a Tiszában Tokajnál. Köszönöm mindenkinek, a hatóságoknak, a polgárőröknek, a mentőcsapatoknak, hogy nagy erőkkel keresték az áldozatokat. Már a hajnali óráktól kezdve többen ott voltunk, reménykedtünk benne hogy élve megtalálhatjuk őket. Nyugodjanak békében, őszinte részvétem a hozzátartozóknak!”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek