Az autó bánta a féltékeny kövesdi nő agresszív bosszúját

féltékenység

Megosztás

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség nemrégiben egy szokatlan és érzelmileg fűtött bűncselekmény ügyében emelt vádat. Az eset 2023. december 14-én reggel történt egy mezőkövesdi üzlet parkolójában, ahol egy nő, féltékenységtől vezérelve, megrongálta volt élettársa új barátnőjének gépkocsiját. A vád szerint a felbőszült nő rendkívül kreatív, bár törvénybe ütköző módokon fejezte ki haragját.

A rongálás részletei szinte filmbe illőek: a nő először is összekarcolta az autó összes ablaküvegét egy ismeretlen tárggyal. Ezután a jobb oldali ablaktörlő lapátját megpróbálta felöltöztetni volt élettársa zoknijával, ám eközben letörte azt. A többi ablaktörlőt sem hagyta érintetlenül; a másikra ráhúzta a férfi alsónadrágját, míg a hátsóra a zokni párját.

A bosszú itt még nem ért véget: a nő rálocsolta volt partnere tusfürdőjét az autó tetejére, majd végső gesztusként a férfi fogkeféjét a motorháztetőnél egy résbe állította, mielőtt távozott a helyszínről.

A rongálás módja, különösen a volt élettárs személyes tárgyainak felhasználása mély érzelmi sérülést és feldolgozatlan szakítást tükröznek. Az okozott kár nem csekély, 100 ezer forintra rúg, és eddig nem térült meg. Az ügyészség, figyelembe véve a mezőkövesdi nő büntetlen előéletét, pénzbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

Megérte?

Egyébként van az a helyzet, amikor érdemes zoknit húzni az ablaktörlőre, mint az kiderül az alábbi videóból.

Quick Fix: Use Socks to Help Protect Your Windshield Wipers in Winter | Allstate Insurance

Don’t throw away those old socks just yet! See how they can help protect your car’s windshield wipers during the winter season. Learn more: http://a.ll.st/ttMlSZ Connect with us on: Facebook: http://a.ll.st/Facebook Twitter: http://a.ll.st/Twitter Pinterest: http://a.ll.st/Pinterest Instagram: http://a.ll.st/Instagram

Fotó: Pixabay

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek