Kocsi tetejéről leeső mobil került vissza tulajdonosához egy jóindulatú miskolci férfi jóvoltából

Megosztás

Ebben a barátságtalan, önző, sokszor jéghideg világban mindig jó érzés ilyen történeteket olvasni, különösen Miskolcon. A segítőkészség még nem halt ki teljesen az emberekből, de tény, hogy sokkal jobban kell keresnünk.

Ujság Ferenc keresi telefonja megtalálóját, hogy egy apró figyelmességgel meghálálja az egyelőre még ismeretlen úr kedvességét. Annyi rossz van. De ez jó! Vasárnap feltette a telefonját egy barátja kocsijának tetejére. Kb délután 7 órakor leesett a telefon a kocsiról. Egy számára ismeretlen, kedves úr ezt látta. A telefont felvette, amikor a tulajdonost éppen hívta az öccse. Lebeszélték. Második mázli, hogy a tulajdonos testvére nem volt messze.

A lényeg pedig, hogy a telefon gyorsan visszakerült Ferenchez, miközben azt sem tudta, hogy elhagyta. Mindezt úgy, hogy ki sem mozdult az otthonából. “Az úriembert és családját szeretném megvendégelni egy fagyizásra. Kérem, keressen meg, tudom az autó típusát. Nem is kell taliznunk. Csak szeretem, hogy vannak ilyen emberek” – írta felhívását Ferenc, reméljük, megtalálják a segítőkész úriembert.

Mi pedig egy barátságos, pozitív történettel lettünk gazdagabbak, szerencsére még ilyenekről is olvashatunk Miskolcon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek